Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέες απαντήσεις από την Κύπρο σχετικά με Κρέσπο - Ατάκες... φωτιά για παίκτη του Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-08 23:19:00

Νέες απαντήσεις από την Κύπρο σχετικά με Κρέσπο - Ατάκες... φωτιά για παίκτη του Άρη

Sportdog Team
Νέες απαντήσεις από την Κύπρο σχετικά με Κρέσπο - Ατάκες... φωτιά για παίκτη του Άρη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε άνθρωπος του Απόλλωνα Λεμεσού όπου και αναφέρθηκε στις φήμες απόκτησης του Ισπανού αμυντικού αλλά και το ισχύει με ποδοσφαιριστή των Κίτρινων.

Φανούριος Κωνσταντίνου: Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Απόλλωνα Λεμεσού με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” διέψευσε όλα τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες και ανέφεραν πως ο Κρέσπο συζητά με την κυπριακή ομάδα, η οποία, όπως είναι γνωστό, θα παίξει στα προκριματικά του Champions League.

Δεν υπάρχει θέμα Κρέσπο για τον Απόλλωνα, παρότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης και με έκπληξη διαβάζουμε από το πρωί διάφορα δημοσιεύματα. Δεν πάμε σε ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαια με τις ομάδες τους. Μόνο όσοι είναι ελεύθεροι μας ενδιαφέρουν

Για τον Σάσα που γράφτηκε επίσης ότι ενδιαφέρει τον Απόλλωνα Λεμεσού: “Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία να διαψεύδουμε όλα τα σενάρια, αν και είναι αλήθεια ότι πάντα παρακολουθούμε την ελληνική αγορά μέσω του τεχνικού διευθυντή μας και μας ενδιαφέρουν καλοί παίκτες. Το κάναμε με τον Κρέσπο γιατί παρουσιάστηκε ως πολύ προχωρημένο”, είπε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags