Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Πάγωσαν" στον Ολυμπιακό - Σενάριο για... κλοπή Μαντί Καμαρά και Σισέ από Μοντέστο
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-08 22:23:00

"Πάγωσαν" στον Ολυμπιακό - Σενάριο για... κλοπή Μαντί Καμαρά και Σισέ από Μοντέστο

Sportdog Team
"Πάγωσαν" στον Ολυμπιακό - Σενάριο για... κλοπή Μαντί Καμαρά και Σισέ από Μοντέστο

"Σεισμό" προκαλεί δημοσίευμα από την Ιταλία που αναφέρουν ότι ο Γάλλος που ακόμα δεν έχει αναλάβει θέση τεχνικού διευθυντή στη Μόντσα θέλει να πάρει στην Ιταλία τους δύο παίκτες των Ερυθρόλευκων.

Φρανσουά Μοντεστό: Μπορεί ο Γάλλος να είναι ακόμα στην Αθήνα, θέλοντας να διευθετήσει κάποια τελευταία θέματα πριν μεταβεί στην Μόντσα για να πάρει ρόλο τεχνικού διευθυντή, όμως φαίνεται ότι ήδη δουλεύει για τους Ιταλούς μιας και δημοσίευμα το Sky Sports αναφέρει πως θέλει να πάρει μαζί του τον Παπέ Σισέ και τον Μαντί Καμαρά.

"Η Μόντσα έχει ρίξει το βλέμμα της σε δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο CEO της Μόντσα, Αντριάνο Γκαλιάνι, θέλει η ομάδα να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα στην πρώτη ιστορική σεζόν του συλλόγου στη Serie A. Σε αυτό θα τον βοηθήσει ο νέος τεχνικός διευθυντής Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος έχει συμπεριλάβει στη λίστα του δύο παίκτες του Ολυμπιακού, της ομάδας στην οποία εργαζόταν. Πρόκειται για τον κεντρικό μέσο Μαντί Καμάρα και τον στόπερ χαφ Παπέ Αμπού Σισέ", αναφέρει το δημοσίευμα για τις σκέψεις του Φρανσουά Μοντεστό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags