Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Πρίγιοβιτς όπως… Σισέ στον ΠΑΟ - Να παίζουν γι’ αυτόν Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς" - Συμβόλαιο... ευκαιρία!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-08 21:53:00

"Πρίγιοβιτς όπως… Σισέ στον ΠΑΟ - Να παίζουν γι’ αυτόν Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς" - Συμβόλαιο ευκαιρία!

του Γιώργου Κτενά
"Πρίγιοβιτς όπως… Σισέ στον ΠΑΟ - Να παίζουν γι’ αυτόν Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς" - Συμβόλαιο ευκαιρία!

Με πόσα χρήματα γυρίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο πρώην του ΠΑΟΚ; Το Sportdog.gr έψαξε την περίπτωση του "Πρίγιο" που ψάχνεται να φύγει από την Αυστραλία και θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Σε τι κατάσταση βρίσκεται, πώς έκλεισε τη σεζόν και τι χρειάζεται για να αποδώσει στο Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο από τη στιγμή που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνδέεται με ελληνικές ομάδες.

Πλην του Δικέφαλου στο προσκήνιο έχουν βρεθεί Ολυμπιακός, ΑΕΚ αλλά και ο Παναθηναϊκός, που φαίνεται ότι βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο, καθώς υπάρχουν ρεπορτάζ που συνδέουν τον υψηλόσωμο φορ με το Τριφύλλι.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Σιώρη, μοναδικό Έλληνα δημοσιογράφο που είναι άριστος γνώστης τού ποδοσφαίρου σε Ωκεανία (που παίζει τώρα ο Πρίγιοβιτς) και αραβικό κόσμο (που έπαιζε τα τελευταία χρόνια), προκειμένου να μάθουμε όσα περισσότερα γίνεται για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

"Στα τελευταία ματς βρήκε ρυθμό - Σε ομάδα-έκπληξη - Τα 9 γκολ δεν είναι τίποτα"

"Στη Σαουδική Αραβία δεν έκανε τίποτα, έμεινε ελεύθερος και βρήκε συμβόλαιο με καλά χρήματα στην Γούστερν Γιουνάιτεντ. Δεν είχε ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, αλλά στα τελευταία ματς βρήκε ρυθμό, σκόραρε σε ημιτελικό και τελικό, κέρδισε το βραβείο του MVP στον τελικό", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Η ομάδα του ήταν έκπληξη που πήρε το πρωτάθλημα, καθώς είχε ιδρυθεί μόλις πριν από 3 χρόνια. Στα τελευταία παιχνίδια όμως ο Πρίγιοβιτς βρήκε ρυθμό, αλλά τα 9 γκολ που πέτυχε δεν είναι κάτι στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας, είναι ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα".

"Πεσμένος, χωρίς εκρηκτικότητα και ταχύτητα - Έχασε εύκολα γκολ - να τον κάνουν Σισέ "

Όταν αναφερόμαστε στον Σέρβο υπάρχει, πάντα, στο μυαλό όλων ο παίκτης που βλέπαμε στον ΠΑΟΚ. Σε ποια κατάσταση είναι σήμερα;

"Είναι πεσμένος, δεν έχει εκρηκτικότητα και ταχύτητα στο παιχνίδι του, έχασε και κάποια εύκολα γκολ".

Θεωρείς ότι μπορεί να έρθει στον Παναθηναϊκό και να κάνει τη διαφορά;

"Με την εικόνα που έχει τα τελευταία χρόνια, όχι. Πρέπει να παίζει όλος ο Παναθηναϊκός για αυτόν, όπως συνέβαινε τότε με τον Σισέ".

"Με Αϊτόρ, Γκατσίνοβιτς και Παλάσιος - Να εκτελεί και τα πέναλτι - Κάτω από 1 εκατ."

Θα μπορούσαν να τον αξιοποιήσουν οι εξτρέμ του Παναθηναϊκού;

"Αϊτόρ, Παλάσιος και Γκατσίνοβιτς μπορούν να του δίνουν την μπάλα, ενώ θα πρέπει να εκτελεί και τα πέναλτι για να φτάσει σε έναν αριθμό γκολ, όπως συνέβη και στην Αυστραλία".  

Τέλος, πόσα χρήματα χρειάζεται για να υπογράψει συμβόλαιο;

"Θεωρώ ότι το συμβόλαιό του, τώρα, είναι αρκετά κάτω από το 1 εκατ, ευρώ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αν τον πάρει, θα... ξεχάσει τον Μαουρίσιο - Βραζιλιάνος χάφαρος παίζει δυνατά για Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags