Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Ατάκες γνωστού προπονητή φτιάχνουν τον κόσμο - "ΠΑΟΚ και Άρης θα πρωταγωνιστήσουν"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-09 21:55:00

Ατάκες γνωστού προπονητή φτιάχνουν τον κόσμο - "ΠΑΟΚ και Άρης θα πρωταγωνιστήσουν"

Sportdog Team
Ατάκες γνωστού προπονητή φτιάχνουν τον κόσμο - "ΠΑΟΚ και Άρης θα πρωταγωνιστήσουν"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός Έλληνας προπονητής όπου και αναφέρθηκε για την εικόνα που πιστεύει ότι θα έχουν οι ομάδες της πόλης τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Νίκος Παπαδόπουλος: «ΠΑΟΚ και Άρης θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και τη νέα σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο πολύπειρος προπονητής , ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και στη λύση της συνεργασίας του με τα Χανιά, αλλά και στα πολλά προβλήματα που έχουν οι ομάδες στη Super League 2. 

«Πολλοί αυτή την εποχή είμαστε χωρίς δουλειά και αναζητούμε την επόμενη ομάδα μας. Κοινή συναινέσει λύσαμε τη συνεργασία μας με τα Χανιά. Από τους πιο αξιόλογους προέδρους που έχω δουλέψει στην προπονητική μου καριέρα. Αυτή η κατηγορία δεν έχει έσοδα και ο ίδιος είχε κάνει μία ομάδα να πρωταγωνιστεί όμως δεν θα μπορέσει να συνεχίσει αυτό το εγχείρημα και τη νέα χρονιά και θα στήσει άλλη ομάδα με άλλους στόχους και βλέψεις και εγώ κατάλαβα τον προβληματισμό του και έτσι αποφασίσαμε από κοινού να λύσουμε τη συνεργασία μας. Εγώ πηγαίνω σε ομάδες που πρωταγωνιστούν και κάνουν πορεία πρωταθλητισμού. Ο πρόεδρος των Χανίων είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και επιχειρηματίας και κανείς δεν έχει παράπονο. Ο άνθρωπος αποφάσισε μετά τις αλλαγές στο Πρωτάθλημα ότι δεν μπορεί να ξοδεύει άλλο τόσα πολλά χρήματα. Δεν είναι μόνο το πρόβλημα των Χανίων, είναι πρόβλημα όλων των ομάδων. Παίζεις ένα Πρωτάθλημα 34 αγώνων για να ανέβει μόνο ο ένας και ο δεύτερος να παίξει μπαράζ. Είναι και θέμα Πολιτείας αυτό που συμβαίνει. Όταν οι ομάδες ήταν λιγότερες, οι ΠΑΕ είχαν παραπάνω έσοδα και είχε πιο ενδιαφέρον το Πρωτάθλημα. Τώρα, δεν υπάρχουν έσοδα και θα το πληρώσουν οι επαγγελματίες. Πρέπει να δουν σοβαρά την δομή του Πρωταθλήματος».

Για το μπαράζ μεταξύ Λαμίας και Βέροιας:

«Το μέλλον τους παίζουν Λαμία και Βέροια που κάνουν τόσο καιρό μόνο προπονήσεις, ούτε φιλικό δεν μπορούσαν να παίξουν. Είναι πολύ δύσκολο για τους δύο προπονητές των δύο ομάδων να κρατήσουν τους παίκτες σε εγρήγορση λόγω της μεγάλης αποχής».

Για το πως πιστεύετε ότι θα παρουσιαστούν ΠΑΟΚ και Άρης τη νέα χρονιά:

«Ο σχεδιασμός σε σοβαρές ομάδες όπως και ο ΠΑΟΚ και ο Άρης θα πρέπει να γίνεται από νωρίς. Ο ΠΑΟΚ τον έχει ξεκινήσει ήδη, όμως ο Άρης περιμένει ακόμα την απόφαση του CAS για να ξέρει αν θα μπορεί ή όχι να κάνει μεταγραφές. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και τη νέα σεζόν. Ο Άρης σε μεγάλο βαθμό πήρε άριστα για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και ο ΠΑΟΚ με κάποιες διορθώσεις στο ρόστερ του θα έχει υψηλούς στόχους την επόμενη χρονιά όπως η κατάκτηση του Πρωταθλήματος», είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags