Facebook Pixel Εξτρέμ από Μπαρτσελόνα και Ίντερ - "Θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα - Ψάχνει κίνητρο για ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-10 20:46:00

Εξτρέμ από Μπαρτσελόνα και Ίντερ - "Θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα - Ψάχνει κίνητρο για ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
Εξτρέμ από Μπαρτσελόνα και Ίντερ - "Θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα - Ψάχνει κίνητρο για ΠΑΟΚ"

Το εντυπωσιακό βιογραφικό, οι μεγάλες ομάδες και το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ποιος είναι ο παίκτης που θα μπορούσε να καλύψει το πρόβλημα του Δικεφάλου στα άκρα και να βοηθήσει επίσης και ως δεύτερος επιθετικός; Ένα πολύ δυνατό όνομα από τη λίστα των Ασπρόμαυρων!

ΠΑΟΚ - Κεϊτά Μπαλντέ: Ο εξτρέμ της Κάλιαρι, που πριν από λίγες μέρες υποβιβάστηκε στη Serie B, έχει συνδεθεί με τον Δικέφαλο, που δεδομένα ψάχνει παίκτη (και άμεσα, μάλιστα!) για την 11άδα σε αυτή τη θέση.

Διαβάστε όσα μας είπε ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννούλας, expert του ιταλικού ποδοσφαίρου, για τον Σενεγαλέζο άσο.

"Ο Κεϊτά είναι εγνωσμένης αξίας παίκτης, έχει αρχίσει από Λάτσιο (είναι από τις υποδομές της Μπαρτσελόνα), μετά  πήγε Μονακό, δανεικός στην Ίντερ και μετά στην Κάλιαρι", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Φέτος η χρονιά του δεν ήταν η καλύτερη, αν και είχε ως βασικός πολλές συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν. Αλλά μετά έλειψε για καιρό στο Κόπα Άφρικα και όταν επέστρεψε δεν βρήκε χώρο στην 11άδα".

Σε ποιες θέσεις παίζεις;

"Ειναι εξτρέμ, γρήγορος, παίκτης ανοιχτού γηπέδου, μπορεί να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός. Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια, αλλά γενικά η καριέρα του τα τελευταία χρόνια είναι σε φθίνουσα πορεία".

Στον ΠΑΟΚ, προφανώς, θα είναι βασικός

"Είναι για βασικός, αλλά το θέμα είναι τι προσδοκία έχει ο ΠΑΟΚ από τον παίκτη γιατί η ομάδα κάνει ανακατατάξεις στην επίθεση. Με νέα πρόσωπα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα κάνει τη διαφορά, είναι σε καλή ηλικία, έχει διεθνείς παραστάσεις, έχει παίξει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα με Μονακό και Λάτσιο".

Οπότε αν έρθει κάνει τη διαφορά.

"Προφανώς κάνει τη διαφορά, αλλά το θέμα είναι με τι κίνητρο θα έρθει. Γιατί όταν φεύγεις από την Ιταλία, θέλεις να βρεις ένα παραπάνω κίνητρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στέλνουν" εξτρέμ-έκπληξη στον ΠΑΟΚ από Γερμανία - Πρώην Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags