Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Έσκασε" μεταγραφικό ρεπορτάζ από Νικολακόπουλο - Τα τελευταία δεδομένα για Λάριν-Καμαρά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-15 17:09:00

"Έσκασε" μεταγραφικό ρεπορτάζ από Νικολακόπουλο - Τα τελευταία δεδομένα για Λάριν-Καμαρά!

Sportdog Team
"Έσκασε" μεταγραφικό ρεπορτάζ από Νικολακόπουλο - Τα τελευταία δεδομένα για Λάριν-Καμαρά!

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις δύο περιπτώσεις για την επίθεση μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα.

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες για την ενίσχυσή του, λίγα λεπτά μετά την κλήρωση του Champions League που έφερε στο δρόμο της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς την Μακάμπι Χάιφα, εξέφρασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως σχολίασε ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων», η πρωταθλήτρια Ισραήλ ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσε να προκύψει από τον ορισμό-κλήρωση της UEFA για την ομάδα του Πειραιά.

Από 'κει και πέρα, σχολίασε η ότι η εξέλιξη αυτή υποχρεώνει τον Ολυμπιακό να ετοιμαστεί ακόμη πιο γρήγορα και σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά για την ενίσχυση του ρόστερ, ενόψει των δύο πολύ σημαντικών αγώνων που θα γίνουν σε πέντε εβδομάδες από σήμερα.

Αναφερόμενος ειδικότερα, είπε ότι ο Ολυμπιακός κυνηγάει ένα δεξί μπακ, έχοντας τους γνωστούς 3-4 στόχους και τόνισε ότι επιθετικά μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα (15/6), το πλάνο είναι σε πρώτη φάση να αποκτηθεί είτε ο Κάιλ Λάριν, που έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας, είτε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά του Άρη, χωρίς να αποκλείεται ένα ενδεχόμενο να πάρει και τους δύο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags