Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα γίνει... σφαγή - "Σφήνα" Γαλατασαράι για τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού!
| 2022-06-16 00:02:00

Θα γίνει... σφαγή - "Σφήνα" Γαλατασαράι για τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Θα γίνει... σφαγή - "Σφήνα" Γαλατασαράι για τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού!

"Φουντώνει" η μάχη των Ερυθρολεύκων για να υπογράψουν τον εκλεκτό του Πέδρο Μαρτίνς, μιας και πρόκεται για κορυφαίο άσο, ο οποίος είναι περιζήτητος στο εξωτερικό.
 

Ολυμπιακός: Η Γαλατασαράι φέρεται να είναι η νέα ανταγωνίστρια του Ολυμπιακού στην κούρσα για τη μεταγραφή του Κάιλ Λάριν.

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Κάιλ Λάριν και προσπαθεί να αποκτήσει τον Καναδό εξτρέμ, τον οποίο έχει στη λίστα της και η Γαλατάσαραϊ. Υπάρχουν σενάρια που θέλουν και την Φενερμπαχτσέ να εξετάζει την περίπτωση του 27χρονου», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Τούρκοι στα ρεπορτάζ τους για τον πρώην μεσοεπιθετικό της Μπεσίκτας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καναδός έχει "παίξει" εσχάτως στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της ιταλικής Φιορεντίνα και των αγγλικών Τότεναμ, Γουέστ Χαμ. Στη Μπεσίκτας δεν φαίνεται να έχει μέλλον, καθώς απέρριψε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου, αν και οι Τούρκοι φέρονται να του προσέφεραν περίπου 1.750.000 ευρώ ετησίως.

Καταλαβαίνει κανείς ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει οικονομική υπέρβαση για να επικρατήσει του υψηλού ανταγωνισμού που έχει για τον Καναδό επιθετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο κίνδυνος με Μακάμπι - Τρεις μέρες νωρίτερα στο Ισραήλ γιατί... - Να πάρει φορ ο Μαρτίνς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags