Facebook Pixel Η τελευταία μεταγραφή Μοντεστό! Έρχεται μεγάλο όνομα! «Φέρνει» Ισπανό... σύμβολο
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-16 10:14:00

Η τελευταία μεταγραφή Μοντεστό! Έρχεται μεγάλο όνομα στον Ολυμπιακό! «Φέρνει» Ισπανό... σύμβολο

Sportdog Team
Η τελευταία μεταγραφή Μοντεστό! Έρχεται μεγάλο όνομα στον Ολυμπιακό! «Φέρνει» Ισπανό... σύμβολο

Το όνομά του έχει έρθει δυνατά στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες.

Ολυμπιακός: Η τελευταία μεταγραφή Μοντεστό! Έρχεται μεγάλο όνομα! «Φέρνει» Ισπανό... σύμβολο - Το όνομά του έχει έρθει δυνατά στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες.

Η αποχώρηση του Φρανσουά Μοντεστό για τη Μόντσα φέρνει εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Η περίπτωσή του Άντονι Θουμπιθαρέτα έχει έρθει δυνατά στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα μάλιστα με τον δημοσιογράφο του "Footmercato", Σάντι Αουνά, ο Ισπανός άλλοτε αθλητικός διευθυντής των Μπαρτσελόνα και Μαρσέιγ, είναι πολύ κοντά στο να πει το "ναι" στους Ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα κάνει λόγο για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, σημειώνοντας ότι το deal είναι προ των πυλών.

Όσον αφορά τον Μοντεστό σίγουρα η αποχώρησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή θα γίνει αισθητή. Ο Κορσικανός αποτελεί την πρώτη χρονικά μεταγραφή της εποχής του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό. Ακολούθως εξελίχθηκε σε έναν άνθρωπο απόλυτης εμπιστοσύνης του διοικητικού ηγέτη των πρωταθλητών στον οποίο έδωσε πάμπολλες αρμοδιότητες και εκτίμησε τη γνώμη του.

Μην ξεχνάμε ότι ο Μοντέστο ανέλαβε σημαντικό ρόλο και στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όχι μόνο στον Ολυμπιακό στον οποίο επέστρεψε φέτος.

Γιατί φεύγει ο Μοντεστό; Όπως αναφέρει σε κείμενό του στην “SportDay” ο Σπύρος Γρομητσάρης, η απάντηση είναι απλή. Γιατί σε όλα τα πράγματα υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος. Κάθε συνεργασία κάνει τον κύκλο της νομοτελειακά. Και κατά πως φαίνεται, και του Μοντέστο με τους ερυθρόλευκους έκανε τον δικό της.

Το τάιμινγκ της πρότασης από τη Μόντσα ήταν τέλειο για τον Φρανσουά ο οποίος είχε... φθαρεί και ψυχολογικά μετά από τόσα χρόνια. Η ιταλική ομάδα λοιπόν του δίνει την ευκαιρία να αλλάξει... αέρα, όπως επιθυμούσε κι ας μην το έλεγε φωναχτά.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags