Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Χοσέ Άνχελ Κρέσπο: Δηλώσεις από Κρέσπο που θα συζητηθούν - Γι’ αυτό έφυγε από ΠΑΟΚ - "Ένιωσα ότι δεν με θέλουν..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-16 17:11:00

Δηλώσεις από Κρέσπο που θα συζητηθούν - Γι’ αυτό έφυγε από ΠΑΟΚ - "Ένιωσα ότι δεν με θέλουν..."

Sportdog Team
Δηλώσεις από Κρέσπο που θα συζητηθούν - Γι’ αυτό έφυγε από ΠΑΟΚ - "Ένιωσα ότι δεν με θέλουν..."

Για την απόφασή του να αποχωρήσει τελικά από τον Δικέφαλο του Βορρά μετά από έξι χρόνια μίλησε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

ΠΑΟΚ - Χοσέ Άνχελ Κρέσπο: O Ισπανός αμυντικός μίλησε στον Libero 107.4 για όλους και για όλα, για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, τον Ζοσέ Μπότο, αλλά και για το τι έφταιξε και τελικά δεν έμεινε στον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων τόνισε: 

«Τώρα είμαι ήρεμος, είμαι καλά, είμαστε σε διακοπές με την οικογένεια, είναι πιο εύκολη πλέον αυτή η περίοδος. Φυσικά και είδα το βίντεο που ετοίμασε για μένα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ήταν κάτι πολύ όμορφο και τους ευχαριστώ πολύ, ήταν συγκινητικό για μένα. 

Έζησα έξι χρόνια πολύ όμορφα στην ομάδα, είχαμε μια πολύ ωραία συνεργασία και πιστεύω ότι μετά από συζητήσεις που είχαμε τον τελευταίο μήνα, ήταν η καλύτερη στιγμή για να ολοκληρωθεί αυτή. Φυσικά και ευχαριστώ τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Ζοσέ Μπότο για την προσπάθεια τους να μείνω άλλον έναν χρόνο, όμως πήρα την απόφαση να φύγω και να μην πιέσω την ομάδα, ώστε να κρατήσω στην καρδιά μου όλα τα ευχάριστα που έζησα μαζί της. 

Υπήρχε όντως ένα θετικό κλίμα στην αρχή, πως θα μείνω, μου έκαναν μια καλή πρόταση, αλλά ίσως ουσιαστικά δεν πίστευαν αληθινά πως μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο και πάλι, ίσως λόγω της ηλικίας μου, λόγω της θέσης μου, κι έτσι αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε τελικά. 

Κάθε μέρα μιλούσαμε με τον Ράζβαν και τον κ.Μπότο, νιώθω λίγο στεναχωρημένος γι’ αυτούς που προσπάθησαν να με πείσουν, αλλά κατάλαβα πως η ομάδα ίσως να μην με ήθελε, όπως την ήθελα εγώ, δηλαδή να συνεχίσω σε υψηλό επίπεδο, ίσως αυτή να μην πίστευε κάτι τέτοιο. Άλλωστε αν με ήθελε θα μπορούσε να συζητήσει μαζί μου απ’ τον χειμώνα, απ’ τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο, όπως έγινε με άλλα παιδιά... 

Δε μιλήσαμε για διετές συμβόλαιο, εγώ δεν είχα πρόβλημα και με μονοετές, όμως ήθελα πιο πολύ να νιώθω σημαντικός στα πλάνα της ομάδας, δεν το ένιωσα και γι’ αυτό προτίμησα να σταματήσω από τον ΠΑΟΚ, κρατώντας τα έξι εκπληκτικά χρόνια που ζήσαμε μαζί. 

Εγώ πιστεύω πως μπορώ να παίξω ακόμη σε υψηλό επίπεδο, οι αριθμοί μου απ’ τις μετρήσεις μου στα εργομετρικά όλη τη χρονιά και στα μηχανήματα που είχε η ομάδα στις προπονήσεις, ήταν πολύ καλοί, είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, δεν είμαι βαρύς, είμαι επαγγελματίας, προσέχω τη ζωή μου και την προπόνησή μου, οπότε πιστεύω ότι μπορώ να παίξω κι άλλα χρόνια σε υψηλό επίπεδο. 

Αυτά τα έξι χρόνια δεν περίμενα να τα ζήσω στην ομάδα, όταν πρωτοήρθα... Εντάξει, ήθελα να μείνω έναν χρόνο, να συνεχίσω κάθε χρόνο, αλλά δεν περίμενα 6 χρόνια σε μια ξένη χώρα. Όταν ήμουν παιδί ονειρευόμουν να παίξω, όπως κάθε παιδί, στην ομάδα της πόλης μου, στη Σεβίλλη, οπότε αυτό που έγινε με τον ΠΑΟΚ ήταν φανταστικό για μένα, ο κόσμος, η πόλη, όλα. 

Ένιωσα πολλή αγάπη απ’ τον κόσμο, μεγάλο σεβασμό και ήταν και είναι κάτι αξέχαστο για μένα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη του δύναμη, δεν είναι οι παίκτες που έρχονται και φεύγουν, 3-4-5 χρόνια, είναι ο κόσμος που μένει για πάντα εδώ και γι’ αυτό είναι σπουδαίο να παίρνεις αγάπη και σεβασμό απ’ αυτόν τον κόσμο. 

Πολλοί αγώνες ήταν αξέχαστοι για μένα, πήραμε τίτλους, παίξαμε στην Ευρώπη. Κάποιοι φίλαθλοι όμως με μηνύματά τους μου θύμισαν τον αγώνα με τον Πανιώνιο, που κερδίσαμε στην παράταση, στο Κύπελλο, και μετά προκριθήκαμε στον τελικό και το πήραμε και ήταν έτσι το νταμπλ, που ήταν κάτι τεράστιο για τον ΠΑΟΚ, ήταν το πρώτο του και γράψαμε ιστορία με αυτό. Άρα εκείνος ο αγώνας, με τον Πανιώνιο, ήταν τόσο σπουδαίος ανάμεσα σε πολλούς άλλους». 

Εύχομαι σε όλους τους φίλους της ομάδας τα καλύτερα, το αξίζουν, στην ομάδα φυσικά το ίδιο, να συνεχίσει έτσι, να συνεχίσει ο κόσμος να ταξιδεύει μαζί της στην Ευρώπη και να ζουν μεγάλες στιγμές, εγώ θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η νέα μου ομάδα τους στόχους της. Ευχαριστώ πολύ για όλα (σ.σ. στα ελληνικά), πήρα μια δύσκολη απόφαση, είναι στενάχωρο, αλλά έτσι είναι...». 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags