Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας: "Έσκασε" τεράστια πρόταση για Μπακασέτα - Κάνει λόγο για 40 "μύρια" η Τράμπζονσπορ!
| 2022-06-16 19:30:00

"Έσκασε" τεράστια πρόταση για Μπακασέτα - Κάνει λόγο για 40 "μύρια" η Τράμπζονσπορ!

Sportdog Team
"Έσκασε" τεράστια πρόταση για Μπακασέτα - Κάνει λόγο για 40 "μύρια" η Τράμπζονσπορ!

Η τουρκική ομάδα αποκάλυψε τρεις προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία της για ποδοσφαιριστές της, με τη μία να αφορά στον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας!

Τάσος Μπακασέτας: Μεγάλη πρόταση έφτασε στα γραφεία της Τράμπζονσπορ για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, όπως ενημέρωσε η ίδια η τουρκική ομάδα.

Όπως ανέφεραν το πρωί της Πέμπτης (16/6) οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας Τουρκίας, έλαβαν τρεις προτάσεις για παίκτες της ομάδας και συγκεκριμένα για τον διεθνή τερματοφύλακα, Ουγκουρτσάν Τσακίρ, για τον μεσοεπιθετικό, Αμπντουλκανρίτ Ομούρ, αλλά και για τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας, Τάσο Μπακασέτα.

«Είναι αλήθεια πως έχουμε προτάσεις για τρεις παίκτες μας, ο ένας είναι ο Μπακασέτας», υποστήριζαν και διαβεβαίωναν ότι οι προσφορές και για τους τρεις ποδοσφαιριστικές ανέρχονται συνολικά στα 40 εκατομμύρια ευρώ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει πεδίο διαπραγμάτευσης με τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Όσον αφορά στον Μπακασέτα, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποια είναι η ομάδα που έκανε την προσφορά για να τον αποκτήσει, με τους Τούρκους να κάνουν διάφορες εκτιμήσεις, αναφέροντας την Φιορεντίνα και τονίζοντας ότι η πρόταση για τον Έλληνα άσο φτάνει στην ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του, ήτοι 12 εκατομμύρια ευρώ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags