Facebook Pixel Γιτζάκ Σουμ: Δυσκολία των Ντέρμπι με ΠΑΟ και Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-16 21:24:00

Δήλωση-σοκ από Γιτζάκ Σουμ: "Πριν τα ντέρμπι με Ολυμπιακό ελέγχαμε τα νερά των παικτών"

Sportdog Team
Δήλωση-σοκ από Γιτζάκ Σουμ: "Πριν τα ντέρμπι με Ολυμπιακό ελέγχαμε τα νερά των παικτών"

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα και έκανε μια απίστευτη δήλωση για τα ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους όσο ήταν ακόμα στον πράσινο πάγκο.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού που το 2002 είχε αφήσει τελευταίο τον Ολυμπιακό στον όμιλο ως προπονητής της Μακάμπι Χάιφα στο Champions League, μίλησε σε ισραηλινό Μέσο για την κλήρωση που την έφερε αντίπαλο ξανά με τους Πειραιώτες, ενώ αποκάλυψε και κάτι απίστευτο για τα ντέρμπι των αιωνίων όσο ήταν στον πράσινο πάγκο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιτζάκ Σουμ:

«Δεν υπάρχει παίκτης στη σημερινή Μακάμπι που θα έπαιζε στη δική μου ομάδα. Ταξιδεύω συχνά στην Ελλάδα, θα ξαναπάω σε δύο εβδομάδες. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι δύο ομάδες που επενδύουν περισσότερο, οι υπόλοιπες είναι πιο αδύναμες απ’ ό,τι ήταν τότε. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα και πολύ ζόρικος στην έδρα του. Η ατμόσφαιρα, το γήπεδο, οι παίκτες, είναι μεγάλη ομάδα. Όταν ήμουν στον Παναθηναϊκό, δεν μπορούσα να πάω σε μαγαζί Ολυμπιακών, ο ιδιοκτήτης θα μου ζητούσε να φύγω. 

Πριν από το ντέρμπι στέλναμε κάποιον στα αποδυτήρια να δει αν μας είχαν ρίξει κάτι στα νερά των παικτών μας. Ο Ολυμπιακός έχει 55% πιθανότητες να περάσει, δεν ξεγράφω τη Μακάμπι. Πρέπει να παίξει την μπάλα της και να μην κοιτάζει τι κάνει ο Ολυμπιακός. Ο προπονητής θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει όπως θα αντιμετώπιζε κάθε ομάδα από το Ισραήλ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags