Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας: Τρελή ατακάρα από αντίπαλο: "Η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα είναι ο ΠΑΟΚ"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-18 23:44:00

Τρελή ατακάρα από αντίπαλο: "Η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα είναι ο ΠΑΟΚ"!

Sportdog Team
Τρελή ατακάρα από αντίπαλο: "Η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα είναι ο ΠΑΟΚ"!

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας: Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Λέφσκι Σόφιας, Νάσκο Σιράκοφ, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Βουλγαρίας για την κλήρωση της ομάδας του απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League.

Ο ισχυρός άνδρας της βουλγαρικής ομάδας, μιλώντας στην εκπομπή "Horizon" του BNR, αναφέρθηκε στο σχεδιασμό της Λέφσκι, αλλά και στους αγώνες με τους Θεσσαλονικείς, αποκαλύπτοντας πως η αγαπημένη του ομάδα στην Ελλάδα είναι ο Δικέφαλος.

«Η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε εναντίον του. Κατά τη γνώμη μου, αυτός ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος για τη Λέφσκι σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης», είπε αρχικά ο Σιράκοφ.

«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος απέναντι μας. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να παίξουμε εντός έδρας στο στάδιο "Βασίλ Λέφσκι". 

Το κάνουμε για να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι από τους οπαδούς μας να παρακολουθήσουν αυτόν τον σοβαρό αγώνα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Ο στόχος της Λέφσκι φέτος θα είναι να κυνηγήσει τον τίτλο στην Βουλγαρία», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Λέφσκι Σόφιας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags