Facebook Pixel Άρης: Φέρνει παικταρά για την επίθεση του Άρη ο Καρυπίδης - Κοντά και σε κεντρικό χαφ από Ιβηρική!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-21 10:28:00

Φέρνει παικταρά για την επίθεση του Άρη ο Καρυπίδης - Κοντά και σε κεντρικό χαφ από Ιβηρική!

Sportdog Team
Φέρνει παικταρά για την επίθεση του Άρη ο Καρυπίδης - Κοντά και σε κεντρικό χαφ από Ιβηρική!

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα για τους Κίτρινους στο μεταγραφικό παζάρι.

Πολλές είναι οι ανάγκες του ρόστερ για άμεση ενίσχυση αλλά εκείνη που “καίει” περισσότερο τους ανθρώπους του Αρη είναι η θέση του επιθετικού. Κι εκεί έχουν ρίξει όλο το βάρος τους τα τελευταία 24ώρα καθώς πρόθεσή τους είναι να κλείσουν τον “εκλεκτό” προτού η ομάδα αναχωρήσει για την Αυστρία, την επόμενη Τρίτη. 

Ανεξαρτήτως, μάλιστα, της εξέλιξης που θα έχει η πιθανή πώληση των δικαιωμάτων του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο, επιθυμία του Χερμάν Μπούργος είναι να αποκτηθεί άμεσα τουλάχιστον ένας φορ περιοχής.

Από το μεταγραφικό ραντάρ πέρασαν και εξετάστηκαν πολλές περιπτώσεις επιθετικών, οι οποίες προτάθηκαν στους Κιτρινόμαυρους, αλλά αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι έχουν ξεχωρίσει κι έχουν καταλήξει σε δύο, με τις οποίες προχωρούν στο κομμάτι των διερευνητικών επαφών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία περίπτωση είναι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, δεύτερη από την Ευρώπη και στην ουσία είναι οι δύο που έχουν προκριθεί και με τους οποίους γίνονται επαφές προκειμένου να κλείσει το “deal”. 

Ενα από τα ονόματα που τις προηγούμενες ημέρες έπεσε δυνατά στο τραπέζι, είναι του Όσκαρ Εστουπινιάν. Πρόκειται για Κολομβιανό επιθετικό (25 ετών, 1.82 μ.) που έμεινε ελεύθερος από την Γκιμαράες, βρέθηκε στο μεταγραφικό ραντάρ του Αρη αλλά δεν φαίνεται να μπορεί να βρεθεί σημείο προσέγγισης καθώς το συμβόλαιο που αξιώνει ο ποδοσφαιριστής είναι...απλησίαστο. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Εστουπινιάν πέτυχε 15 γκολ στο πορτογαλικό Πρωτάθλημα και έδωσε τρεις ασίστ σε σύνολο 28 εμφανίσεων. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρης έκανε προσπάθεια να προσεγγίσει τον Αλιού Μπάτζι! Σενεγαλέζος φορ (24 ετών, 1.89 μ.) ο οποίος την περσινή σεζόν πέτυχε 13 γκολ σε 26 αγώνες με τη φανέλα της Αμιάν στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός. Πέραν της δυσκολίας στην περίπτωσή του, λόγω οικονομικών απαιτήσεων, η Αμιάν έχει προχωρήσει ήδη στην αγορά των δικαιωμάτων του.

Εκτός της υπόθεσης του φορ, που αποτελεί προτεραιότητα, οι Κιτρινόμαυροι είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και με κεντρικό μέσο από την αγορά της Ιβηρικής. Εφόσον προχωρήσει το deal, τότε μαζί με την μεταγραφή του Πάπε Σέικ Ντιόπ, την οποία στον Αρη θεωρούν σχεδόν τελειωμένη, η ομάδα θα ενισχυθεί άμεσα και μάλιστα σημαντικά στον άξονα καλύπτοντας και τα κενά που δημιουργήθηκαν μετά την αποχώρηση του Σάσα αλλά και την… επικείμενη του Μπαντού Ντιαγέ.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags