Facebook Pixel Άρης: Σενάρια για επιστροφή στον Άρη - Αυτός είναι η... καψούρα του Καρυπίδη - Ξεχωριστή περίπτωση!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-22 17:18:00

Σενάρια για επιστροφή στον Άρη - Αυτός είναι η... καψούρα του Καρυπίδη - Ξεχωριστή περίπτωση!

Sportdog Team
Σενάρια για επιστροφή στον Άρη - Αυτός είναι η... καψούρα του Καρυπίδη - Ξεχωριστή περίπτωση!

Το όνομά του βρίσκεται ξανά στη λίστα του Θόδωρου Καρυπίδη.

Το ενδιαφέρον του Αρη για τον Σαντέ Σίλβα είναι διαχρονικό και κρατάει από τη σεζόν που ο Πορτογάλος εξτρέμ, μετά τον δανεισμό του, επέστρεψε στην Αγγλία.

Το όνομά του βρίσκεται ξανά στη λίστα του Θόδωρου Καρυπίδη, δεν είναι μυστικό εξάλλου ότι αποτελεί την ποδοσφαιρική του “καψούρα”, αλλά προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει σε επίπεδο ουσιαστικών επαφών και το θέμα να υπάρξουν προϋποθέσεις επιστροφής του.

Η άνοδος της Νότιγχαμ στην Premier League δεδομένα θέτει εκτός πλάνου τον Σίλβα, ο οποίος παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 βρίσκεται στη λίστα εκείνων που θα αποχωρήσουν. Αν ο Άρης προχωρήσει ή όχι την περίπτωσή του θα εξαρτηθεί από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αγωνιστικά όμως αυτή τη στιγμή οι προτεραιότητες (πρέπει να…) είναι άλλες και αφορούν την κάλυψη βασικών αναγκών που έχει το ρόστερ. Ο Σίλβα δεν είναι απαραίτητος, υπό την έννοια ότι στις θέσεις των εξτρέμ ο Αρης έχει τις επιλογές των Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία και εκτός απρόοπτου τού Καμάτσο.

Εν ολίγοις, στα άκρα είναι πλήρης. Εκτός κι αν μία περίπτωση όπως του Σίλβα προορίζεται να διαδραματίσει έναν ρόλο πίσω από τον φορ. Τότε οι πιθανότητες επιστροφής του θα είναι (ίσως) περισσότερες.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags