Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Κετσετζόγλου: "Αυτό παλεύει για Πινέδα η ΑΕΚ - Εντυπωσιακά τερέν και εξέδρα στο γήπεδο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-23 12:56:00

Αποκάλυψη Κετσετζόγλου: "Αυτό παλεύει για Πινέδα η ΑΕΚ - Εντυπωσιακά τερέν και εξέδρα στο γήπεδο"

Sportdog Team
Αποκάλυψη Κετσετζόγλου: "Αυτό παλεύει για Πινέδα η ΑΕΚ - Εντυπωσιακά τερέν και εξέδρα στο γήπεδο"

Το σημείο-κλειδί στη δύσκολη προσπάθεια της ΑΕΚ για τον Πινέδα τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα και την απόσταση αναπνοής από την κερκίδα.

AEK: Στα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα της ΑΕΚ -αλλά και τις εργασίες τοποθέτησης του χλοοτάπητα που ξεκίνησαν πλέον στο νέο γήπεδο- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι η «Ένωση» χαμήλωσε μεν τους τόνους για Βιτάο-Γιένσον, αλλά εξακολουθεί να ενδιαφέρεται.

Με αφορμή, δε, τα σενάρια στο Μεξικό ότι η Θέλτα ζητάει πάνω από 6 εκατ. ευρώ για τον Πινέδα, τόνισε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, υπογραμμίζοντας ότι εκείνο που παλεύει η ΑΕΚ είναι δανεισμός, αλλά με μια εφικτή οψιόν αγοράς.

Όσο για την «Αγια-Σοφιά - Opap Arena», σημείωσε ότι εκτός των άλλων η ανύψωση που παρατηρείται στο τερέν επιβεβαιώνει ότι θα βρίσκεται εντυπωσιακά κοντά στις εξέδρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags