Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Τάσος Δώνης: Τρομερή δήλωση για τον ενδεχόμενο "γάμο" Δώνη-ΠΑΟΚ - Ατάκα και για το μέλλον του Ουάρντα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-24 21:31:00

Τρομερή δήλωση για τον ενδεχόμενο "γάμο" Δώνη-ΠΑΟΚ - Ατάκα και για το μέλλον του Ουάρντα!

Sportdog Team
Τρομερή δήλωση για τον ενδεχόμενο "γάμο" Δώνη-ΠΑΟΚ - Ατάκα και για το μέλλον του Ουάρντα!

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από γνωστό Έλληνα αμυντικό.

ΠΑΟΚ - Τάσος Δώνης: Ο Σπύρος Ρισβάνης μίλησε στο Metropolis 95.5 τόσο για την επόμενο σταθμό της καριέρας του, όσο και για την επικείμενη μεταγραφή του Τάσου Δώνη στον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Ουάρντα.

«Ηταν ωραία η εμπειρία στην Ανόρθωση. Και η ζωή στην Κύπρο και στην ομάδα, απλά αυτός ο κύκλος έκλεισε. Αυτή την στιγμή υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα εκτός Ελλάδας. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Θέλω να δοκιμάσω στο εξωτερικό. Είναι και ανάλογα σε ποιο πρωτάθλημα θα πας. Εμένα μου ταιριάζει η Τουρκία και η Πολωνία. Στην Ιταλία θα ήθελα, αλλά είναι δύσκολο» είπε αρχικά και συνέχισε:

Για την επικείμενη μεταγραφή του Τάσου Δώνη στον ΠΑΟΚ: «Εχουμε επαφές. Δεν έχω μιλήσει όμως με τον Τάσο γι' αυτό το θέμα. Τον ξέρουμε όλοι σαν παίκτη, είναι και καλό παιδί. Είναι Έλληνας και θα βοηθήσει πολύ, πιστεύω θα κάνει το restart στην καριέρα του, να ξαναπάει στην εθνική. Στην Γαλλία είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα. Μπορεί να μην του ταίριαξε. Εχει πάντως στοιχεία που σπάνια τα βρίσκεις σε Ελληνα παίκτη. Εγώ τον πιστεύω. Καλύτερα του ταιριάζει να αγωνίζεται στα άκρα, του αρέσει και πιο πολύ. Σαν αμυντικός δεν μπορείς να ξέρεις από που θα έρθει, από αριστερά ή δεξιά. Και έχει το ένας εναντίον ενός, που είναι το πιο δύσκολο.»

Για την πίεση που δέχονται οι Έλληνες στις μεγάλες ομάδες: «Οταν έρχεται ένας Έλληνας σε μία μεγάλη ομάδα ξέρει τι να περιμένει. Συνήθως οι Έλληνες ακούνε τα άσχημα, αλλά γενικώς, έχει μάθει να αντέχει την πίεση. Ερχεται έτοιμος. Στην Γαλλία οι οπαδοί δεν είναι εύκολοι. Ηταν και ο πατέρας του εκεί και θα του μιλήσει σίγουρα. Είναι δυνατός χαρακτήρας.»

Για τον Ουάρντα: «Μπορεί να μην ξέρει... ούτε ο ίδιος που θα πάει. Δεν μπορώ να πω κάτι. Πάντως στην Κύπρο βγήκε MVP. Σίγουρα τον θέλουν όλες οι ομάδες στην Κύπρο. Θέλει να δοκιμάσει στο εξωτερικό, αλλά δεν μπορείς να... βγάλεις άκρη. Νομίζω θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, αρκεί να βρει αυτό που θέλει και οικονομικά και σαν περιβάλλον. Αλλά εμένα μου είπε ότι πρώτος στόχος του είναι στο εξωτερικό.

Για μένα έκανε την ίδια χρονιά όπως τότε με τον Ατρόμητο όταν βγήκε MVP. Εχει ωριμάσει πιο πολύ πλέον στην συμπεριφορά του. Ξέρει να διαχειρίζεται τα νεύρα του. Παιχτικά τον ξέρουμε, αδικεί τον εαυτό του. Δουλεύει και στην προπόνηση και θα μπορούσε να αγωνίζεται σε καλό πρωτάθλημα της Ευρώπης. Κάνει και άμυνα, κάνει τα πάντα. Μπορεί να παίξει στον Άρη, σίγουρα θα τον θέλουν. Εχει καλή σχέση με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και ίσως γι' αυτό να το σκέφτεται.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags