Facebook Pixel Λίβερπουλ - Μοχάμεντ Σαλάχ: Έριξε "βόμβα" για Σαλάχ η Λίβερπουλ - Τον βάζει προς πώληση - Αστρονομική η αρχική τιμή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-25 16:00:00

Έριξε "βόμβα" για Σαλάχ η Λίβερπουλ - Τον βάζει προς πώληση - Αστρονομική η αρχική τιμή!

Sportdog Team
Έριξε "βόμβα" για Σαλάχ η Λίβερπουλ - Τον βάζει προς πώληση - Αστρονομική η αρχική τιμή!

Οι "Κόκκινοι" το αποφάσισαν και τελικά βάζουν πωλητήριο στον Αιγύπτιο άσο, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του Σάντιο Μανέ για την Μπάγερν Μονάχου.

Λίβερπουλ - Μοχάμεντ Σαλάχ: "Βόμβα" μεγατόνων στο Νησί, καθώς η Λίβερπουλ, σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, έβαλε πωλητήριο στον Αιγύπτο επιθετικό, με αρχική τιμή πώλησης τα 75 εκατομμύρια ευρώ!

Το συμβόλαιο του Μοχάμεντ Σαλάχ εκπνέει σε έναν χρόνο και ο ίδιος αρνήθηκε να ανανεώσει με την Λίβερπουλ, καθώς δεν του έδινε τις 450.000 λίρες την εβδομάδα που ζητούσε κι έτσι η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ αποφάσισε να τον βγάλει στο... σφυρί, προκειμένου να μην τον χάσει ως ελεύθερο του χρόνου.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν η "Sun" και αρκετά βρετανικά tabloids, η Λίβερπουλ τον έβγαλε προς πώληση, με την Ρεάλ Μαδρίτης να φαίνεται ένας πιθανός προορισμός για τον Αιγύπτιο άσο, μετά την αποτυχία της να αποκτήσει τους Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags