Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: "Σεισμός" στην Αγγλία με Ρονάλντο - Οργιάζουν οι φήμες - Αφήνει τη Γιουνάιτεντ για μεγάλη αντίπαλό της!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-25 21:59:00

"Σεισμός" στην Αγγλία με Ρονάλντο - Οργιάζουν οι φήμες - Αφήνει τη Γιουνάιτεντ για μεγάλη αντίπαλό της!

Sportdog Team
"Σεισμός" στην Αγγλία με Ρονάλντο - Οργιάζουν οι φήμες - Αφήνει τη Γιουνάιτεντ για μεγάλη αντίπαλό της!

Θα είναι τεράστιο πλήγμα για την ομάδα του Μάντσεστερ, εάν γίνει αυτή η μεταγραφή.
 

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στην Αγγλία έντονα ένα σενάριο που θέλει την Τσέλσι να κάνει το μεγάλο κόλπο, αποκτώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει η έγκυρη Athletic, o νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι. είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση την περασμένη εβδομάδα με τον Πορτογάλο μεγαλοατζέντη και εκπρόσωπο του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες.

Ανάμεσα στα ζητήματα που τέθηκαν επί τάπητος έπεσε και το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άσος είναι έντονα δυσαρεστημένος από την μεταγραφική αδράνεια της ομάδας του και όσο κι αν αγαπάει τον σύλλογο, εμφανίζεται ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της άμεσης αποχώρησης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν η Τσέλσι θα κάνει κίνηση για να φέρει στο Λονδίνο αυτό το καλοκαίρι τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πάντως, είναι δεδομένο ότι οι φήμες περί αποχώρησης του Πορτογάλου από τη Γιουνάιτεντ, αφού υπάρχει φημολογία που τον συνδέει και με τη Μπάγερν Μονάχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντολή Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό - Tον "καθάρισε" σαν αβγό - Τεράστιο όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags