Facebook Pixel Γκάρεθ Μπέιλ: Πάει στο MLS για τη Λος Άντζελες FC
| 2022-06-26 12:44:00

Ομάδα-έκπληξη! Εκεί θα παίξει μπάλα ο Γκάρεθ Μπέιλ - Το αστέρι του πρωταθλήματος

Sportdog Team
Ομάδα-έκπληξη! Εκεί θα παίξει μπάλα ο Γκάρεθ Μπέιλ - Το αστέρι του πρωταθλήματος

Ο αρχηγός της εθνικής Ουαλίας, Γκάρεθ Μπέιλ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του  στο MLS με την ομάδα Λος Άντζελες FC, όπως αναφέρει το BBC.

Γκάρεθ Μπέιλ:  Ο 32χρονος επιθετικός, έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από εννέα χρόνια στην Ισπανία.

 Ο πέντε φορές νικητής του Champions League είχε «συνδεθεί» με μια πθανή επιστροφή στην Τότεναμ, καθώς και με μια «μετακόμιση» στην Κάρντιφ.

 Η αμερικανική ομάδα δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα τη συμφωνία, αλλά ο Μπέιλ έγραψε στο Twitter: «Τα λέμε σύντομα, Λος Άντζελες».

 Η μεταγραφή του Μπέιλ, ο οποίος εντάχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι παγκόσμιου ρεκόρ 85 εκατομμυρίων λιρών το 2013, πρόκειται να ακολουθήσει στην ομάδα του Λος Άντελες, εκείνη του Ιταλού αμυντικού Τζόρτζιο Κιελίνι νωρίτερα αυτό το μήνα.

 Όπως είναι γνωστό η σεζόν στο MLS διαρκεί από τον Φεβρουάριο έως τον Οκτώβριο και η δευτερεύουσα μεταγραφική περίοδος της διοργάνωσης ανοίγει στις 7 Ιουλίου.

 Η Λος Άντζελες, είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή της Δυτικής Περιφέρειας του MLS και έχει να παίξει 19 αγώνες κανονικής περιόδου.
 Ακολουθούν τα playoffs, με τον τελικό του Κυπέλλου MLS που ολοκληρώνει τη σεζόν να παίζεται στις 5 Νοεμβρίου, 16 ημέρες πριν ξεκινήσει η διαδρομή της Ουαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο με έναν αγώνα εναντίον των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags