Κομβικές από κάθε άποψη, είναι οι εξελίξεις που δρομολογούνται για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ στα άκρα της επίθεσης. Εκεί όπου πρακτικά ο Μπότο θέλει να αποκτηθούν δύο παίκτες πρώτης γραμμής, οι οποίοι θα μπορέσουν να κάνουν την διαφορά. Πρώτη επιλογή, ξεκάθαρα, είναι ο Κάλεντ Νάρεϊ.

Είναι ο κατάλληλος παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στο παιχνίδι, στο ένας εναντίον ενός. Ταχύτητα διαθέτει, ικανότητα να μεταφέρει το παιχνίδι, να πασάρει, να σουτάρει, να δημιουργήσει. Έχει πολλά θετικά στοιχεία, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αγνοηθούν. Αυτός, προφανώς, είναι και ένας λόγος για τον οποίο ο Ζοσέ Μπότο επιμένει τόσο πολύ. Στο «κόλπο» έχει μπει για τα καλά και ο Γερμανός εξτρέμ που πιέζει την Φορτούνα.

Η δεύτερη επιλογή, εξίσου καλή που έγινε γνωστή από το Σάββατο είναι Ζαν Λουκ Ντομπέ, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται στην Ζούλτε Βάρεγκεμ. Και το Αμβούργο μπαίνει δυναμικά για την απόκτησή του, όπως γράφουν συνάδελφοι από το Βέλγιο, σε κάθε περίπτωση όμως πρόκειται για έναν παίκτη που έχει όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Εφόσον ο Μπότο κλείσει έναν εκ των δύο εξτρέμ (όποιος κι αν είναι) εντός των επομένων τεσσάρων ημερών θα βοηθήσει την ομάδα ουσιαστικά. Γιατί ειδικά πριν από τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Λέφσκι, είναι σημαντικό να υπάρχουν στο ρόστερ ικανοί παίκτες.

Ο Κλάους Αλοφς και ο Πολ Κουτσολιάκος

Σπουδαίος επιθετικός όταν αγωνιζόταν, ο Κλάους Άλοφς, αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο στις διαπραγματεύσεις που κάνει ο Ζοσέ Μπότο για την απόκτηση του Κάλεντ Νάρεϊ. Ο Άλοφς που είναι αθλητικός διευθυντής στην Φορτούνα, αποδεικνύεται στην πράξη, ως ένας σκληρός διαπραγματευτής που λειτουργεί για το συμφέρον της ομάδας του. Θέλει με λίγα λόγια, να εισπράξει περισσότερα. Όμως από την άλλη, ο Μπότο δεν είναι... χθεσινός. Έχει εμπειρία σημαντική. Μία παράμετρος που δεν αναφέρθηκε μέχρι σήμερα. Ο Κλάους Άλοφς, όπως πληροφορούμαστε είχε στο παρελθόν (ενδεχομένως και αυτή την περίοδο) πολύ καλές σχέσεις με τον πασίγνωστο ατζέντη – επιχειρηματία, Πολ Κουτσολιάκο.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr