Facebook Pixel Sportdog.gr | "Καμία ενόχληση στον Παναθηναϊκό με ΑΕΚ για Γκατσίνοβιτς - Στόχος τρία χαφ" - Ατάκα Νικολογιάννη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-27 14:52:00

"Καμία ενόχληση στον Παναθηναϊκό με ΑΕΚ για Γκατσίνοβιτς - Στόχος τρία χαφ" - Ατάκα Νικολογιάννη!

Sportdog Team
"Καμία ενόχληση στον Παναθηναϊκό με ΑΕΚ για Γκατσίνοβιτς - Στόχος τρία χαφ" - Ατάκα Νικολογιάννη!

Τις νέες ανάγκες που υπάρχουν πλέον στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού σημείωσε o Τάσος Νικολογιάννης, που τόνισε ότι δεν υπάρχει ενόχληση με την ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός: Για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται πλέον στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού μίλησε ο Τάσος Νίκολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας πως το βάρος πέφτει στις θέσεις των χαφ.

Μετά την απώλεια του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και αυτές των Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες από τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού, το «τριφύλλι» θα στραφεί αναγκαστικά για την απόκτηση τριών χαφ, που θα πλαισιώσουν τους Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλος και Πέρεθ. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει καμία ενόχληση με την ΑΕΚ λόγω... Γκατσίνοβιτς, τονίζοντας ότι πρακτικά ο Παναθηναϊκός δεν είχε επικοινωνήσει με την πλευρά του παίκτη εδώ και περίπου δέκα μέρες.

Επιπλέον, σε πρώτο πλάνο μπαίνει και η υπόθεση απόκτησης κεντρικού αμυντικού αντί του Φραν Βέλεθ, που οδεύει ολοταχώς για την Αλ-Φατέχ.

Ακούστε τα όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags