Facebook Pixel Αντρέ Γκρέι - Αμπουμπακάρ Καμαρά: Ατακάρα που θα συζητηθεί σε Ολυμπιακό και Άρη: "Ο Γκρέι είναι καλύτερος σκόρερ από τον Καμαρά"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-28 00:05:00

Ατακάρα που θα συζητηθεί σε Ολυμπιακό και Άρη: "Ο Γκρέι είναι καλύτερος σκόρερ από τον Καμαρά"!

Sportdog Team
Ατακάρα που θα συζητηθεί σε Ολυμπιακό και Άρη: "Ο Γκρέι είναι καλύτερος σκόρερ από τον Καμαρά"!

Σύγκριση Αντρέ Γκρέι με Αμπουμπακάρ Καμαρά!

Αντρέ Γκρέι - Αμπουμπακάρ Καμαρά: Ο πρώην τερματοφύλακας και νυν προπονητής τερματοφυλάκων στον Παναιτωλικό, Ντίμι Κωνσταντόπουλος, οποίος κατέγραψε πάνω από 100 συμμετοχές στη Championship, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και μίλησε για την επικείμενη μεταγραφή του Αντρέ Γκρέι στον Άρη, για τις διαφορές με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, που πάει στον Ολυμπιακό, αλλά και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Τζαμαϊκανού επιθετικού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά δήλωσε: «Έχουμε παίξει αντίπαλοι όταν ήταν στη Μπρέντφορντ, πριν κάνει τη μεταγραφή στη Μπέρνλι, είχαμε παίξει στα playoffs αντίπαλοι. Μου έβαλε ένα γκολ από λάθος δικό μου, οπότε δεν το χρεώνετε αυτός, το χρεώνομαι εγώ».

Για το αγωνιστικό προφίλ του Γκρέι: «Είναι πάρα πολύ δυνατός, ξέρει να κρατάει τη μπάλα, να παίζει με πλάτη στην εστία λόγω του όγκου του, όταν αποκτήσει ταχύτητα είναι δύσκολο να τον σταματήσεις, μέσα στην περιοχή ξέρει να βάζει το κορμί του και το κυριότερο όπλο του είναι το δυνατό του σουτ. Είναι ένας direct επιθετικός».

Για τις διαφορές με τον Καμαρά και τους χώρους που κινείται ο Γκρέι μέσα στο γήπεδο: «Ο Γκρέι είναι περισσότερο παίκτης περιοχής, είναι σέντερ φορ περιοχής, αυτοί είναι οι χώροι που του αρέσει να κινείται. Ανάλογα με την ομάδα που αγωνίζεται βέβαια, μπορεί να βγει και στις πτέρυγες και να κάνει τρεξίματα. Η δύναμη του είναι κυρίως μέσα στην περιοχή. 

Επίσης, είναι δυνατός και στο ψηλό παιχνίδι, έχει και το "βρόμικο" γκολ. Είναι μια καλή κίνηση για τον Άρη.

Ο Γκρεί είναι πιο καλός σκόρερ από τον Καμαρά, βλέπει δίχτυα πιο εύκολα, έχει καλή εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, είναι σε καλή ηλικία. Όταν ήταν νεότερος βοηθούσε και στην πίεση μπροστά, τώρα εξαρτάται από τον προπονητή, το έχει ως παίκτης, το θέμα είναι να του το βγάλουν.  

Το μειονέκτημά του είναι ότι μπορεί να βάλει το σούπερ γκολ και να χάσει το εύκολο. Βέβαια, είναι διαφορετικό πρωτάθλημα το ελληνικό από το αγγλικό, μπορεί να του ταιριάξει περισσότερο, λιγότερα παιχνίδια». 

Τέλος, αν μπορεί να πάρει ώθηση από το κοινό του Άρη, απάντησε: «Όποιος παίκτης λέει ότι δεν τον αγγίζει η θερμή υποστήριξη από το κόσμο , λέει ψέματα. Πιστεύω ότι θα τον βοηθήσει, έρχεται από διαφορετική κουλτούρα, στην Αγγλία δεν είναι τόσο θερμοί όσο είναι στην Ελλάδα. Το θέμα είναι να ξεκινήσει καλά και μετά από εκεί και πέρα μπορεί να πάει καλύτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο deal Μαρινάκη σε Premier League - Πουλάει 11αδάτο του Ολυμπιακού - Δεν το διάβασες πουθενά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags