Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκα με νόημα: "Χρειάζεται καλύτερο του Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ - Εκεί θα φανεί αν είναι καλός ο Κοτάρσκι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-29 11:03:00

Ατάκα με νόημα: "Χρειάζεται καλύτερο του Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ - Εκεί θα φανεί αν είναι καλός ο Κοτάρσκι"

Sportdog Team
Ατάκα με νόημα: "Χρειάζεται καλύτερο του Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ - Εκεί θα φανεί αν είναι καλός ο Κοτάρσκι"

Γνωστός προπονητής μίλησε για το ρόστερ του ΠΑΟΚ, την μεταγραφή του Ντομινίκ Κοτάρσκι, αλλά και την ενδεχόμενη πώληση του Τσόλακ.

Για τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ και τη θέση του τερματοφύλακα μίλησε ο έμπειρος προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για πώληση Τσόλακ: «Είναι το ιδανικό για έναν προπονητή και μια ομάδα να έρθει απο την αρχή της προετοιμασίας τον βασικό του φορ. Ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να πάρει φορ. Δεν είναι καλό και για τον παίκτη αν δεν ξέρει αν θα μείνει ή θα φύγει. Όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσει το θέμα, τόσο το καλύτερο. Η θέση είναι σημαντική». 

Για φορ: «Ο Ολιβέιρα είναι καλός αλλά δεν παύει να χρειάζεσαι ακόμη έναν καλό. Θα έλεγα ότι χρειάζεται έναν καλύτερο από τον Ολιβέιρα και με διαφορετικά χαρακτηριστικά».

Για τερματοφύλακα: «Για μένα είναι σημαντική η θέση του τερματοφύλακα. Πρέπει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος του Πασχαλάκη, ο οποίος έκανε καλές χρονιές. Λένε ότι είναι καλός με τα πόδια αλλά το πιο σημαντικό είναι να τον δούμε να παίζει κάτω από πίεση. Εκεί θα φανεί η ψυχοσύνθεση του. Εύχομαι να ανταποκριθεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags