Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βόμβα" Βραζιλιάνων - "Βλέπουν" επιστροφή Μολέδο στον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-29 18:36:00

"Βόμβα" Βραζιλιάνων - "Βλέπουν" επιστροφή Μολέδο στον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Βόμβα" Βραζιλιάνων - "Βλέπουν" επιστροφή Μολέδο στον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Βέλεθ οι Πράσινοι είναι στην αναζήτηση στόπερ με τους Βραζιλιάνους να αναφέρουν ότι σκέφτονται την επιστροφή του έμπειρου στόπερ στο Τριφύλλι.

Ροντρίγκο Μολέδο: Το ενδεχόμενο της επιστροφής του Βραζιλιάνου στόπερ φαίνεται ότι εξετάζουν στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με όσα αναφέρουν Μέσα της πατρίδας του και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Βάγκνερ Μάρτινς, τονίζει ότι οι Πράσινοι θέλουν να φέρουν στην ομάδα ξανά τον  34χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται στην Ιντερνασιονάλ και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, σύμφωνα με το δημοσίευμα και το Τριφύλλι μπορεί να τον κλείσει από τώρα ως ελεύθερο για να τον κάνει δικό του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, λίγο μετά το τέλος του πρωταθλήματος της χώρας.

Ο Ροντρίγκο Μολέδο επέστρεψε στην Ιντερνασιονάλ τον Φεβρουάριο του 2018 αποχωρώντας τότε από τον Παναθηναϊκό, ενώ οι «πράσινοι» τον είχαν πάρει ως ελεύθερο τρία χρόνια νωρίτερα (όταν και είχε αποχωρήσει από τον βραζιλιάνικο σύλλογο) και φέτος μετράει 8 συμμετοχές, ενώ με τους Πράσινους είχε καταγράψει  65 συμμετοχές με 6 γκολ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags