Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οργιάζουν οι φήμες για "ντου" Δώνη - Μετά τον Βέλεθ, θέλει και top άσο του Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-30 00:05:00

Οργιάζουν οι φήμες για "ντου" Δώνη - Μετά τον Βέλεθ, θέλει και top άσο του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Οργιάζουν οι φήμες για "ντου" Δώνη - Μετά τον Βέλεθ, θέλει και top άσο του Ολυμπιακού!

Ο Γιώργος Δώνης "ψωνίζει" από Ελλάδα για λογαριασμό της Αλ Φατέχ και φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο αγαπημένο παίκτη της "ερυθρόλευκης" εξέδρας. Ενδιαφέρον και από τη Γαλατασαράι!

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και στην Τουρκία ο παίκτης παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος της Γαλατασαράι, αλλά και της Αλ Φατέχ!

Αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γαλατά, οι Τούρκοι γράφουν πως η "Τσιμ Μπομ" είναι διατεθειμένη να πληρώσει συμβόλαιο ύψους 1.400.000 ετησίως μέχρι το 2024 στον Έλληνα διεθνή. Και όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι γείτονες, «οι επαφές είναι σε καλό level, μόλις βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον παίκτη, θα γίνει συγκεκριμένη πρόταση στον Ολυμπιακό που δύσκολα θα αρνηθεί».

Στην Τουρκία γίνεται επίσης λόγος για "σφήνα" από την Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας. Στον πάγκο της αραβικής ομάδας κάθεται ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος αυτή την περίοδο προσπαθεί να πάρει τον Φραν Βέλεθ από τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, στη γειτονική χώρα υπάρχουν επίσης δημοσιεύματα που πηγαίνουν... κόντρα και υποστηρίζουν ότι ο Δώνης διέψευσε κάθε σενάριο περί ενδιαφέροντος για τον Φορτούνη, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Περουβιανό Κουέβα, ο οποίος αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Έλληνα άσο και αποτελεί ένα από τα μεγάλα αστέρια της Αλ Φατέχ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διεθνής Γάλλος εξτρέμ για Ολυμπιακό! Μεταγραφή 4 εκατ. - "Γκολ και ταχύτητα-Βασικός στο Λιμάνι"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags