Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μεγάλη κίνηση από Μπότο και Λουτσέσκου! Επιβραβεύουν δύο... μικρούς «κλέφτες»
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-01 09:27:00

Μεγάλη κίνηση από Μπότο και Λουτσέσκου! Επιβραβεύουν δύο... μικρούς «κλέφτες»

Sportdog Team
Μεγάλη κίνηση από Μπότο και Λουτσέσκου!  Επιβραβεύουν δύο... μικρούς «κλέφτες»

Οι δύο πυλώνες του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ πήραν μία πολύ σημαντική απόφαση για επιβράβευση δύο παιδιών που το αξίζουν.

ΠΑΟΚ: Όταν την περασμένη σεζόν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έψαχνε λύσεις! Τότε Λευτέρης Λύρατζης και ο Θεοχάρης Τσιγγάρας ήρθαν σαν εσωτερικές μεταγραφές και χρησιμοποιήθηκαν από τον Ρουμάνο τεχνικό, τον οποίο και δικαίωσαν με τις εμφανίσες τους, δείχνοντας πως είναι έτοιμοι να καθιερωθούν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Γιατί έδωσαν νιάτα, φρεσκάδα και ενέργεια στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Και οι πρώτοι κλέφτες

Τα ρεπορτάζ έγραφαν πριν από μερικούς μήνες, ότι μέχρι και το ματς της 12ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό, ο ΠΑΟΚ είχε 223 κλεψίματα (18,58 ανά αγώνα). Στη συνέχεια και με την παρουσία των δύο πιτσιρικάδων του, ο Δικέφαλος έκανε σε πέντε ματς 142 κλεψίματα, κατά μέσο όρο 28,4, σχεδόν 10 περισσότερα από τα ματς στα οποία δεν έπαιξαν Λύρατζης και Τσιγγάρας.

Οι δύο νεαροί άσοι του ΠΑΟΚ ήταν και πρώτοι σε μέσο όρο κλεψιμάτων μεταξύ των παικτών της ομάδας, αφήνοντας πίσω Μιχαηλίδης, Τέιλορ και Κούρτιτς.

O δεξιός μπακ Λύρατζης έπαιξε σε 13 ματς, ενώ ο κεντρικός μέσος Τσιγγάρας συμπλήρωσε 30 παιχνίδια. Λουτσέσκου και Μπότο σχημάτισαν θετική άποψη για τους ποδοσφαιριστές και επιθυμούσαν την παραμονή τους στην Τούμπα για τα επόμενα χρόνια.

Αναπροσαρμογή συμβολαίων

Ως εκ τούτου, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εισηγήθηκε στην αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους ώστε να αμείβονται ανάλογα με τη συνεισφορά τους στην ομάδα δεδομένου ότι οι όροι των συμβολαίων τους δεν έχουν αλλάξει μετά την άνοδο τους στο βασικό σχήμα.

Υπενθυμίζεται, ότι το σο συμβόλαιο του Λευτέρη Λύρατζη λήγει το καλοκαίρι του 2025, ενώ αυτό του Χάρη Τσιγγάρα το καλοκαίρι του 2024.

Αυτή θα είναι μία επιβράβευση για τους μικρούς. To αξίζουν και δίνουν κίνητρα στους νεαρούς, ταλαντούχους, Έλληνες ποδοσφαιριστές, να προσπαθούν παραπάνω, να μην τα παρατούν και να συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags