Facebook Pixel Χόρχε Σαμπάολι: Τεράστιο σοκ με Σαμπάολι: Απρόσμενη απόφαση από τον Αργεντινό! (ΦΩΤΟ)
| 2022-07-01 17:33:00

Τεράστιο σοκ με Σαμπάολι: Απρόσμενη απόφαση από τον Αργεντινό! (ΦΩΤΟ)

Τεράστιο σοκ με Σαμπάολι: Απρόσμενη απόφαση από τον Αργεντινό! (ΦΩΤΟ)

"Έσκασε" από το πουθενά!

Είναι και επίσημο: Ο Αργεντινός Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος έφτασε στη Μασσαλία τον Φεβρουάριο του 2021, δεν είναι πλέον προπονητής της Μαρσέιγ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος, κάνοντας λόγο για «κοινή απόφαση».

«Είμαστε ικανοποιημένοι με τη διαδρομή που διανύσαμε και τα συναισθήματα που βιώσαμε μαζί, αλλά μετά από μακρύ προβληματισμό, τα δύο μέρη, που ενεργούν προς το συμφέρον της Μαρσέιγ, συμφώνησαν να βάλουν ένα τέλος σε αυτό το βήμα», ανέφερε η Μαρσέιγ σε ανακοίνωσή της. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Πάμπλο Λονγκόρια, θα δώσει συνέντευξη Τύπου το απόγευμα (18:00).

Νωρίτερα, η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe», είχε κάνει γνωστή την απόφαση του Σαμπάολι να φύγει από τη Μαρσέιγ. Ο Αργεντινός προπονητής κατέληξε σε αυτή την απόφαση, ένα χρόνο από τη λήξη του συμβολαίου του, απογοητευμένος από τις κινήσεις του γαλλικού συλλόγου στη μεταγραφική αγορά. 

Ο Σαμπάολι ήθελε έμπειρους παίκτες για το Champions League και η Μαρσέιγ έχει μέχρι στιγμής αποκτήσει μόνο τον νεαρό Ισαάκ Τουρέ από τη Χάβρη, εκτός από την άφιξη του Σαμουέλ Γκιρό, που εξασφαλίστηκε τον Ιανουάριο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags