Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κίνηση-έκπληξη από ΠΑΟ: Αυτόν "κλείνει" για τη θέση του "οκταριού" - Όνομα που δεν είχε ακουστεί! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-01 19:30:00

Κίνηση-έκπληξη από ΠΑΟ: Αυτόν "κλείνει" για τη θέση του "οκταριού" - Όνομα που δεν είχε ακουστεί!

Sportdog Team
Κίνηση-έκπληξη από ΠΑΟ: Αυτόν "κλείνει" για τη θέση του "οκταριού" - Όνομα που δεν είχε ακουστεί!

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα η μεταγραφή έχει ήδη συμφωνηθεί.

Παναθηναϊκός: Σε μια μεταγραφική έκπληξη αναμένεται να προχωρήσει το Τριφύλλι, καθώς φέρεται να "έκλεισε" τον Άνταμ Γκνέζντα Τσέριν για την μεσαία γραμμή του!

Ο λόγος για τον 22χρονο διεθνή Σλοβένο, που σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, έχει συμφωνήσει ήδη με τον Παναθηναϊκό, παρότι από την "πράσινη" ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται ακόμα κάποια τέτοια εξέλιξη.

Ο Τσέριν ανήκει στη Νυρεμβέργη και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Ριέκα, παίζοντας κυρίως ως "8άρι", ενώ έχει χρησιμοποιηθεί τόσο και ως αμυντικό χαφ, όσο και σε πιο επιτελικό ρόλο.

Οι Γερμανοί αναφέρουν πως η μεταγραφή ουσιαστικά έχει συμφωνηθεί, υπογραμμίζοντας πως η μόνη εκκρεμότητα είναι να περάσει ο ποδοσφαιριστής ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει στους Πράσινους, αποκαλύπτοντας ότι αυτή η κίνηση θα στοιχίσει περί τις 700.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό.

Παρά τα 22 του χρόνια, είναι ήδη 13 φορές διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας, σημειώνοντας και 2 γκολ. Τη σεζόν που μας πέρασε ο Τσέριν έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Ριέκα, "γράφοντας" 37 συμμετοχές με 2 γκολ και 7 ασίστ.

Προέρχεται απ’ την ακαδημία της Ντομζάλε, απ’ την οποία τον απέκτησε η Νυρεμβέργη το 2019 ως ταλέντο έναντι 1.000.000 ευρώ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει "Γκατσίνοβιτς" ο ΠΑΟ - "Κανόνι" στη επίθεση! "Πόρτα" ο ΠΑΟΚ - Ούτε ζωγραφιστό ο Τίγρης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags