Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Μοντέστο πήρε το όπλο του - Παίρνει Ικάρντι στην Μόντσα; - Απίστευτες μεταγραφές!
| 2022-07-02 11:17:00

Ο Μοντέστο πήρε το όπλο του - Παίρνει Ικάρντι στην Μόντσα; - Απίστευτες μεταγραφές!

Sportdog Team
Ο Μοντέστο πήρε το όπλο του - Παίρνει Ικάρντι στην Μόντσα; - Απίστευτες μεταγραφές!

Αποφασισμένοι να εντυπωσιάσουν στο «μεταγραφικό παζάρι» του καλοκαιριού, είναι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και οι διοικούντες την Μόντσα, λίγες εβδομάδες μετά την ιστορική άνοδο της ιταλικής ομάδας στην Serie A.

 Φρανσουά Μοντέστο: Οι «νεοφώτιστοι» στα «σαλόνια» του ιταλικού ποδοσφαίρου, έχουν ήδη αποκτήσει τον τερματοφύλακα, Αλέσιο Κράνιο και τους αμυντικούς, Αντρέα Ρανόκια και Αντρέα Καρμπόνι. Ωστόσο, τα... όνειρα τους, είναι σαφώς μεγαλύτερα έως και... προκλητικά.

Οπως μάλιστα, δήλωσε ο υιός Μπερλουσκόνι, Πιέρ Σίλβιο, μιλώντας στην «Mediaset», πρώτος στόχος είναι ο Μάουρο Ικάρντι! «Θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να τον έχουμε στην Μόντσα και φαντασθείτε τι... ιστορία θα ήταν, εάν σκόραρε εναντίον της Ίντερ. Μην με αναγκάσετε να πω περισσότερα όμως, έχω εμπιστοσύνη στον Γκαλιάνι»... Η σχετική φημολογία, θέλει το ζεύγος Ικάρντι να αντιμετωπίζει μία μεταγραφή του έμπειρου άσου στην Μόντσα, ως μία εξαιρετική ευκαιρία να... απολαύσει το νεοαποκτηθέν διαμέρισμα του στο Μιλάνο, ενώ ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, με την σύζυγο και μάνατζερ του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα.

Ερωτηθείς πριν από λίγες μέρες για το θέμα, ο πρόεδρος της Μόντσα είχε αφήσει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο: «Ικάρντι; Δεν θυμάμαι να είχα πει «είναι αδύνατο»... Ωστόσο, αυτή η επιχείρηση, είναι προς το παρόν, πολύπλοκο να ολοκληρωθεί, για καθαρά οικονομικούς λόγους, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν, μπορεί σε κάθε περίπτωση, να υπολογίζει σε έναν «μνηστήρα» για τον παίκτη της».

Ωστόσο, οι «Brianzoli», έχουν και άλλες «μεταγραφικές βόμβες» στα υπ' όψιν. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, η Μόντσα έχει «βολιδοσκοπήσει» και τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος είναι ελεύθερος, ενώ έντονη φημολογία, υπάρχει και γύρω από τον Αντρέα Μπελότι, ο οποίος μετά από επτά χρόνια, αποχώρησε από την Τορίνο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags