Facebook Pixel Sportdog.gr | Νικολακόπουλος για Ολυμπιακό: "Ανακοινώνεται ο Βρσάλικο, τελική ευθεία Σκάρπα, Εμπουκού, Λόου"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-02 13:05:00

Νικολακόπουλος για Ολυμπιακό: "Ανακοινώνεται ο Βρσάλικο, τελική ευθεία Σκάρπα, Εμπουκού, Λόου"!

Sportdog Team
Νικολακόπουλος για Ολυμπιακό: "Ανακοινώνεται ο Βρσάλικο, τελική ευθεία Σκάρπα, Εμπουκού, Λόου"!

Τα θέματα που απασχολούν τις τελευταίες ώρες τον μηχανισμό του Ολυμπιακού, κυρίως σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν, ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ολυμπιακός: Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως «θα περάσει αυτή η μεταγραφική δραστηριότητα θα κοπάσει σε μία εβδομάδα, αφού η ομάδα θα πρέπει να αφοσιωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι και να προετοιμαστεί για τους αγώνες με την Μακάμπι».

Σε ό,τι αφορά το σημερινό φιλικό με την Σάλτσμπουργκ, εξέφρασε την άποψη ότι «θα αποτελέσει ένα δυνατό παιχνίδι και μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς να τεστάρει κάποιους παίκτες στον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια, μίλησε για την επικείμενη ανακοίνωση του Σίμε Βρσάλικο και αποκάλυψε το παρασκήνιο της υπόθεσης του Κροάτη μπακ, ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε πως «ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία για να κλείσει από τώρα για τον Δεκέμβριο τον Σκάρπα της Παλμέιρας. Περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα ή το αργότερο Τρίτη τα αποτελέσματα τα οποία εκτιμάμαι πως θα είναι θετικά. Έχει πάρει στα χέρια του το συμβόλαιο που του προσφέρει ο Ολυμπιακός και πιστεύω ότι θα υπογράψει».

«Θα υπάρξει ενίσχυση πιθανότατα με τον νεαρό εξτρέμ τον Εμπουκού της Ρεμς, η οποία συζητάει την παραχώρησή του έχει ξεκινήσει από τα 6-7 εκατ. ευρώ. Και χθες προέκυψε από την Αγγλία το θέμα του Μαξ Λόου, για τον οποίο έκανε πρόταση ο Ολυμπιακός στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μετά το πέρασμά του στη Νότιγχαμ. Περιμένουμε και εκεί εξελίξεις», πρόσθεσε.

Ακούστε τα όσα είπε επίσης για την αναζήτηση για τον τερματοφύλακα και τον Βατσλίκ που έχει αγωνιστεί λιγότερο από όλους τους γκολκίπερ στα φιλικά:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags