Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρίτη επιλογή για Λουτσέσκου πίσω από Ολιβέιρα και Τσόλακ - Αυτή είναι η ρήτρα του πιτσιρικά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-03 14:24:00

Τρίτη επιλογή για Λουτσέσκου πίσω από Ολιβέιρα και Τσόλακ - Αυτή είναι η ρήτρα του πιτσιρικά!

Sportdog Team
Τρίτη επιλογή για Λουτσέσκου πίσω από Ολιβέιρα και Τσόλακ - Αυτή είναι η ρήτρα του πιτσιρικά!

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Δικεφάλου του Βορρά και υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου ως η Νο3 επιλογή για την επίθεση πίσω από Νέλσον Ολιβέιρα και Αντόνιο Τσόλακ.

Ο νεαρός φορ  Γιώργος Κούτσιας, είναι ο τρίτος στο γκρουπ των επιθετικών του νέου ΠΑΟΚ, αλλά θα παραμείνει σε άδεια μέχρι τις 13 Ιουλίου, όταν θα ενσωματωθεί στην ομάδα, επειδή συμμετείχε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής Νέων, στους Μεσογειακούς της Αλγερίας, σημείωσε μάλιστα δυο γκολ κατά της Πορτογαλίας στο 2-0 της εθνικής μας…

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν θα προλάβει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία στην Ολλανδία, καθώς η ομάδα επιστρέφει στις 10 Ιουλίου στην Ελλάδα. Θα αρχίζει δουλειά εντός συνόρων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, τρεις μέρες αργότερα. Το ότι έχασε την προετοιμασία δεν είναι στα “υπέρ” του, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, γιατί ήταν σε εθνική ομάδα και πρέπει να κάνει και διακοπές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Κούτσιας μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου αυτήν την σεζόν και η ρήτρα του παραμένει στα 2.000.000 ευρώ, ποσό που εάν πληρώσει μια ομάδα, μπορεί να τον πάρει του χρόνου το καλοκαίρι, ενώ ο παίκτης (εάν δεν ανανεώσει με τον ΠΑΟK νωρίτερα), μπορεί να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα από την 1η Ιανουαρίου 2023, κάτι που πρέπει να κινητοποιήσει τον Ζοσέ Μπότο να τον κλείσει νωρίτερα, εάν τον πιστεύει ο Λουτσέσκου και εάν τον βάλει να παίξει δηλαδή.

Τουλάχιστον σε πρώτη φάση υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου ως τρίτη επιλογή στην επίθεση, πίσω από Νέλσον Ολιβέιρα και Αντόνιο Τσόλακ.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags