Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Εννιά μεταγραφές ο ΠΑΟ - Πρόταδη για Διούδη - Δύσκολο του Ρικάρντο Γκόμες, υπομονή για Σλιμανί"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-04 14:50:00

"Εννιά μεταγραφές ο ΠΑΟ - Πρόταδη για Διούδη - Δύσκολο του Ρικάρντο Γκόμες, υπομονή για Σλιμανί"

Sportdog Team
"Εννιά μεταγραφές ο ΠΑΟ - Πρόταδη για Διούδη - Δύσκολο του Ρικάρντο Γκόμες, υπομονή για Σλιμανί"

Οι διαπραγματεύσεις του Έλληνα γκολκίπερ με την Αλ Φατέχ, οι παίκτες που θα αποχωρήσουν από το Τριφύλλι και οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
 

Και ο Σωκράτης Διούδης έχει δεχθεί κρούση να μετακομίσει στην Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη όπως αποκάλυψε στον αέρα του Over FM ο Λάμπρος Γκαραγκάνης. Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού τόνισε ο Έλληνας προπονητής κοιτάει πολύ ενεργά την περίπτωση του ενώ με την έλευση του Γιούρι Λοντίγκιν ως δεύτερο τερματοφύλακα ο χρόνος συμμετοχής του Έλληνα πορτιέρο θα περιοριστεί ακόμη πιο πολύ. Μάλιστα ναι μεν δεσμεύεται με συμβόλαιο αλλά είναι αδύνατον να τον αφήσει ελεύθερο ο Παναθηναϊκός.

Όσο για τις υποθέσεις Καρλίτος και Μακέντα ο δεύτερος θα πουληθεί καθώς είχε μια μέτρια σεζόν , ενώ ο πρώτος έχει καλύτερο όνομα και εκπροσώπηση σε Ισπανία, Πολωνία και Αραβικές Χώρες ενώ οι «πράσινοι» ευελπιστούν σε πώληση ώστε να γλυτώσουν το βαρύ του συμβόλαιο. Αν έρθουν προτάσεις όμως για τους δυο παίκτες θα αποχωρήσουν ασυζητητί με τον Μακέντα να είναι δύσκολο να φέρει πρόταση σε αντίθεση με τον Καρλίτος.

Όσον αφορά τους παίκτες που ακούγονται τόνισε ότι θα έρθουν θα πρέπει να περιμένουμε για Φεντάλ, Σλιμανί και Μάγκνουσον ενώ το πιθανότερο είναι να έρθει κάποιος που δεν έχει ακουστεί και πολύ όπως οι Γκάνεα και Λοντίγκιν.

Για την περίπτωση Μπλάνκο ανέφερε ότι είναι στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και όσο ο παίκτης δεν κλείνει κάπου δεν αποκλείεται να έρθει στο «τριφύλλι». Ο Αργεντινός φορ θέλει να φύγει από την Αργεντινή για να κυνηγήσει το ευρωπαϊκό του όνειρο και δεν συμμετέχει εδώ και αρκετές μέρες λόγω του από την Παρασκευή έμεινε ελεύθερος . Όσο  δεν έρχονται προτάσεις από συλλόγους από Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία στον Παναθηναϊκό το πιστεύουν ότι μπορούν να τον αποκτήσουν.

Για την περίπτωση του Ρικάρντο Γκόμες επισήμανε ότι είναι πολύ δύσκολη περίπτωση καθώς στην Παρτιζάν έχει βρει την γη της Επαγγελίας σε αντίθεση με το πέρασμα του από τις αραβικές χώρες που δεν ήταν επιτυχημένο. Σε περίπτωση που αποφασίσει όμως να κάνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο πρέπει να βγάλει από την τσέπη του 8,6 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος μίλησε και για τις θέσεις τις οποίες θα πάρει παίκτες η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και είπε ότι ψάχνει δυο αμυντικούς έναν για βασικό και έναν για συμπληρωματικό , δυο μέσους ο ένας να παίζει στις θέσεις 6 με 8 αλλά και δεκάρι όπως και ο Μπλάνκο που μπορεί να παίξει με άνεση και στις τρεις αυτές θέσεις, έναν φορ και έναν εξτρέμ ενώ δεν αποκλείεται να έρθει και δεύτερος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags