Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σοκ για πρώην του Ολυμπιακού: "Ντου" οπαδών στην παρουσίασή του από ομάδα - Τον έδιωξαν (Vid)
| 2022-07-04 22:41:00

Σοκ για πρώην του Ολυμπιακού: "Ντου" οπαδών στην παρουσίασή του από ομάδα - Τον έδιωξαν (Vid)

Sportdog Team
Σοκ για πρώην του Ολυμπιακού: "Ντου" οπαδών στην παρουσίασή του από ομάδα - Τον έδιωξαν (Vid)

Έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού και επιχειρεί να κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική, όμως η νέα του καριέρα ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο.

Ολυμπιακός: Ο Άλμπερτ Ριέρα ανάλεβε την τεχνική ηγεσία της Ολίμπια Λουμπλιάνας, αλλά η καριέρα του στον πάγκο της ομάδας ξεκίνησε μετ' εμποδίων.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου είχαν κάνει γνωστό πως δεν επιθυμούσαν την πρόσληψη του Ισπανού. Η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει κανονικά τη συμφωνία και έτσι μερίδα οπαδών αποφάσισαν να πάρει την κατάσταση στα χέρια τους.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, μπούκαραν στην αίθουσα που δινόταν η συνέντευξη Τύπου και την διέκοψαν. Ο Ριέρα, εμφανώς τρομαγμένος, αποχώρησε από την αίθουσα, μετά το… ντου των οπαδών!

Ο παλαίμαχος Ισπανός ποδοσφαιριστής, που πέρασε από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2010-11 αλλά και τη Λίβερπουλ μεταξύ άλλων, σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2016, ασχολήθηκε με την προπονητική και η Ολίμπια του έδωσε την ευκαιρία να αναλάβει για πρώτη φορά την τεχνική ηγεσία ομάδας ως πρώτος προπονητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εξτρέμ 7 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - Δεν θα έρθει ως φίρμα στην Ελλάδα - Μάχη με Φούλαμ και Νις"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags