Facebook Pixel Απίστευτο: "Ναυαγεί" μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα λόγω... ναζιστικού χαιρετισμού! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-04 23:33:00

Απίστευτο: "Ναυαγεί" μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα λόγω... ναζιστικού χαιρετισμού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο: "Ναυαγεί" μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα λόγω... ναζιστικού χαιρετισμού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα της Ηπείρου ήταν έτοιμη να προχωρήσει σε μεταγραφική προσθήκη, όμως φαίνεται πως όλα θα ανατραπούν εξαιτίας ενός περιστατικού στο παρελθόν του ποδοσφαιριστή.

Προς ακύρωση οδηγείται η δρομολογημένη μεταγραφή του Μάικ Λούκοβιτς στον ΠΑΣ Γιάννινα, επειδή οι διοικούντες της ελληνικής ομάδας ανακάλυψαν ένα "σκοτεινό" συμβάν στο παρελθόν του ποδοσφαιριστή.

Την περίοδο που αγωνιζόταν στη Γερμανία, ο Πολωνός επιθετικός είχε κατηγορηθεί για ναζιστικό χαιρετισμό κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2014, ο Λούκοβιτς που τότε αγωνιζόταν με τη φανέλα της δεύτερης ομάδας της Βέρντερ Βρέμης, φέρεται να έκανε ναζιστικό χαιρετισμό μετά την επίτευξη γκολ σε ένα παιχνίδι απέναντι στη Λίμπεκ. Υπάρχει βίντεο, μάλιστα, με το περιστατικό,  που απεικονίζει τον ποδοσφαιριστή να σηκώνει το δεξί του χέρι κοιτώντας προς την εξέδρα, με έναν συμπαίκτη του να τρέχει έξαλλος, να του το κατεβάζει και να του βάζει τις φωνές!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πολωνός επιθετικός οδηγήθηκε στο δικαστήριο, καθώς ο ναζιστικός χαιρετισμός θεωρείται ποινικό αδίκημα στη Γερμανία. Ο Λούκοβιτς δικαιώθηκε από τους δικαστές και γλίτωσε την τιμωρία, όμως αυτή του η περιπέτεια μοιάζει ικανή να "τινάξει στον αέρα" τη μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags