Facebook Pixel ΑΕΚ: "Καλύτερη πρόταση η ΑΕΚ από Ράγιο Βαγιεκάνο - Έκπληξη Αλμέιδα με Λάτσι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-05 18:52:00

"Καλύτερη πρόταση η ΑΕΚ από Ράγιο Βαγιεκάνο - Έκπληξη Αλμέιδα με Λάτσι"

Sportdog Team
"Καλύτερη πρόταση η ΑΕΚ από Ράγιο Βαγιεκάνο - Έκπληξη Αλμέιδα με Λάτσι"

Οι δύο μεταγραφικές προτεραιότητες της Ένωσης και το πλάνο του Αργεντινού προπονητή για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό.
 

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης, μίλησε στον OverFM για την περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα αλλά για τις σκέψεις το Αλμέιδα για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Σχετικά με την περίπτωση του Πινέδα η ΑΕΚ τον έχει ακόμα στα υπόψιν της και προσπαθεί να φέρει τον παίκτη στην Ελλάδα. Ο ίδιος μάλιστα δεν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ισπανία, ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχει και ιδιαίτερος ανταγωνισμός από άλλες ομάδες. Συγκεκριμένα η μόνη ομάδα που έχει προσεγγίσει τον Μεξικανό είναι η Ράγιο Βαγιεκάνο αλλά η προσφορά της δεν είναι τόσο καλή όσο αυτή που του έχει κάνει η «Ένωση».

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά η ΑΕΚ έχει πάντα ως προτεραιότητα τη απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Μάλιστα για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχει και η περίπτωση του Ζίγκα Λάτσι. Την περασμένη σεζόν ο Σλοβένος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Β’ αλλά ο συγκεκριμένος παίκτης δεν προοριζόταν για την δεύτερη ομάδα. Είναι ένα πρότζεκτ που θέλει να προσπαθήσει να το εξελίξει η ΑΕΚ και κατ’ επέκταση ο Αλμέιδα. Γι’ αυτό θα τον συμπεριλάβει στην προετοιμασία τη πρώτης ομάδας και ανάλογα με τα δείγματα που θα δείξει ο παίκτης, είτε θα τον κρατήσει για να κάνει ροτέισιον στα μετόπισθεν είτε θα ψάξει για άλλο σέντερ μπακ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags