Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οικονομική "ανάσα" για Ολυμπιακό - Η έκπληξη Μαρτίνς στην 11αδα με Μακάμπι - Πωλείται ο Σισέ
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-05 20:00:00

Οικονομική "ανάσα" για Ολυμπιακό - Η έκπληξη Μαρτίνς στην 11αδα με Μακάμπι - Πωλείται ο Σισέ

Sportdog Team
Οικονομική "ανάσα" για Ολυμπιακό - Η έκπληξη Μαρτίνς στην 11αδα με Μακάμπι - Πωλείται ο Σισέ

Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, οι μεταγραφικές και οι πιθανές αποχωρήσεις εντός Ιουλίου.
 

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Κώστας Σαμοθράκης, μίλησε στον αέρα του Over Fm για τελευταία νέα στον «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Ενώ επίσης στάθηκε στο που στοχεύει η ομάδα να ενισχυθεί μεταγραφικά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε μια κίνηση που έκανε την ομάδα να «ανασάνει» οικονομικά. Έκανε μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να καλυφθούν έξοδα της ομάδας όπως από έσοδα από την Ευρώπη που δεν ήταν αρκετά αλλά και από διαρκείας που δεν είχαν μοιραστεί τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας του covid.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έχει άλλα δύο φιλικά παιχνίδια να δώσει πριν παίξει το πρώτο ματς με την Μακάμπι χάιφα. Το Σάββατο(9/7) με Αλκμάρ και την Δευτέρα(11/9) με τον Άρη. Η λογική λέει ότι σε αυτά τα παιχνίδια ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει την ομάδα που έχει στο μυαλό του να βάλει στα ματς με την Ισραηλινή ομάδα. Στο θέμα τον νεοαποκτηθέντων, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά φαίνεται να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί στα ματς με την Μακάμπι, με τον Σίμε Βρσάλικο να είναι δύσκολο καθώς δεν φαίνεται να είναι απόλυτα έτοιμος.

Στην συνέχεια όσο αναφορά τα μεταγραφικά ανέφερε, ότι ο Ολυμπιακός στοχεύει στην απόκτηση ενός εξτρέμ αλλά και ενός αριστερού μπακ αφού ο Πορτογάλος τεχνικός δεν εμπιστεύεται τον Κούτρη. Στις περιπτώσεις των εξτρέμ υπάρχει ο Εμποκού της Ρεμς όπου η ομάδα έχει προσφέρει 4 εκατομμύρια για τον παίκτη ενώ τον διεκδικούν Μονακό και Λιόν ενώ και ο ο ίδιος ο Γάλλος είναι διστακτικός στο να φύγει από την χώρα του, επίσης ρίχνουν βλέματα σε μια αρκετά δύσκολη περίπτωση που είναι ο Σόλομον της Σαχτάρ Ντόνετσκ ενώ οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν και άλλη μια περίπτωση παίκτη που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος αυτήν του Σκαρπά από την Παλμέιρας. Στο θέμα του αριστερού μπακ  τσεκάρουν άλλον έναν παίκτη που είναι δύσκολη περίπτωση, τον Μαξ Λόου αφού η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει ζητήσει αρκετά χρήματα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Τέλος ο Κώστας Σαμοθράκης ανέφερε ότι, αν ο Ολυμπιακός πάρει στα χέρια του ικανοποιητική για τον ίδιο και τα κριτήρια του πρόταση για τον Παπέ Αμπού Σισέ, τότε ο  Σενεγαλέζος στόπερ θα φύγει από την ομάδα. Ενώ στο θέμα του Χένρι Ονιεκούρου δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη αφού δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από κάποια ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags