Facebook Pixel ΑΕΚ: Έπαθε πλάκα ο Αλμέιδα με Αραούχο! Νέο όνομα για στόπερ - Στην τελική ευθεία για Πινέδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-06 09:27:00

Έπαθε πλάκα ο Αλμέιδα με Αραούχο! Νέο όνομα για στόπερ - Στην τελική ευθεία για Πινέδα

Sportdog Team
Έπαθε πλάκα ο Αλμέιδα με Αραούχο! Νέο όνομα για στόπερ - Στην τελική ευθεία για Πινέδα

Βασικό πυλώνα της κιτρινόμαυρης επίθεσης ο «Τσίνο». Ποιόν αμυντικό πρότειναν στην Ένωση, τί συμβαίνει με την υπόθεση του Μεξικανού;

Η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί μέχρι στιγμή στη μεσαία γραμμή με την απόκτηση των Γκατσίνοβιτς-Γιόνσον, ενώ πλέον επικεντρώνεται για την εύρεση ποδοσφαιριστή στο κέντρο της άμυνας, με το ρεπορτάζ να υποστηρίζει, ότι στα ραντάρ της ομάδας του Δικέφαλου αετού έχει μπει ο Κάρλος Σαλσίδο.

Υπάρχει όμως και άλλη μία περίπτωση! Πρόκειται για τον Μπάστος, τον οποίο πρότεινε στην Ένωση ο Παστορέλο. Ο 31χρονος Ανγκολέζος στόπερ, με τετραετή θητεία στη Λάτσιο, έμεινε ελεύθερος από την Αλ Αΐν και ψάχνεται...

Υπάρχει όμως και το θέμα Πινέδα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαπραγματεύσεις με τη Θέλτα για τον Μεξικανό μέσο, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος τον προορίζει κυρίως για τη θέση του επιτελικού χαφ. Το θέμα είναι ότι οι οικονομικές απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας είναι εξωπραγματικές (πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλει γύρω στα 6 εκατ.Ευρώ), η ομάδα του Δικέφαλου αετού μας δεν είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε αγορά με ποσό μεγαλύτερο των 2 εκατ. ευρώ και αυτό με οψιόν αγοράς.

Η ΑΕΚ το παλεύει και ο Αλμέιδα του έχει κρατήσει τη φανέλα με το νούμερο 10.

Τί γίνεται με την επίθεση;

Έχει πάθει πλάκα με Αραούχο ο Αλμέιδα, μας ενημερώνει η «Ώρα των Σπορ» η οποία εξηγεί τους επιπλέον λόγους που ο Αργεντινός τεχνικός υπολογίζει τον συμπατριώτη του φορ ως βασικό πυλώνα στο αγωνιστικό του οικοδόμημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags