Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πρόβλημα για ΠΑΟ - Έρχεται νέα πρόταση για τον καλύτερό του παίκτη - Επαφές με Μπλάνκο και Βέρμπιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-06 14:13:00

Πρόβλημα για ΠΑΟ - Έρχεται νέα πρόταση για τον καλύτερό του παίκτη - Επαφές με Μπλάνκο και Βέρμπιτς

Sportdog Team
Πρόβλημα για ΠΑΟ - Έρχεται νέα πρόταση για τον καλύτερό του παίκτη - Επαφές με Μπλάνκο και Βέρμπιτς

Τα νέα ονόματα που απασχολούν τους Πράσινους και οι πιθανές αποχωρήσεις, που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στο ρόστερ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το όνομα του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς προτάθηκε στον Παναθηναϊκό όπως αποκάλυψε στον αέρα του Over FM ο Λάμπρος Γκαραγκάνης. Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού έκανε μια αναφορά στον παίκτη λέγοντας ότι ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου και έχει περάσει και στο παρελθόν από Κοπεγχάγη, Λέγκια Βαρσοβίας ενώ καλύπτει την θέση του αριστερού χαφ , μια θέση που το «τριφύλλι» ψάχνει παίκτη.

Για τους Τσερίν και Αγιούμπ τόνισε ότι ο πρώτος βρίσκεται πλέον στο Τιρόλο και προπονείται με την ομάδα ενώ για τον δεύτερο είπε ότι ευελπιστούν στους «πράσινους» να έρθει μια πρόταση από την Φορτούνα Σιτάρντ για να αποδεσμευτεί και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Για την περίπτωση του Μπλάνκο ανέφερε ότι μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής «La Red» και είπε ότι είναι ελειμμένη απόφαση να φύγει από την Ιντεπεντιέντε και δεν θέλει να συνεχίσει στην χώρα του. Και αυτό γιατί θέλει να κάνει το ταξίδι στην Ευρώπη και όσο ο παίκτης δεν κλείνει κάπου τόσο θα ακούγεται για τον Παναθηναϊκό και μια τελική επαφή θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Επίσης αποκάλυψε ότι για κάποιους παίκτες ίσως έρθουν προτάσεις και συγκεκριμένα για τους Σένκεφελντ, Μπρινιόλι και Αιτόρ ενώ για την περίπτωση του Διούδη είπε ότι θα πρέπει να φέρει λεφτά για να αποδεσμευτεί καθώς είναι τρίτος στην θέση των τερματοφυλάκων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags