Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Υπογράφει ο Σκάρπα, ποιοι φεύγουν από τον Ολυμπιακό - Δεν παίζει ο Βρσάλικο, η 11αδα με Μακάμπι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-06 16:23:00

"Υπογράφει ο Σκάρπα, ποιοι φεύγουν από τον Ολυμπιακό - Δεν παίζει ο Βρσάλικο, η 11αδα με Μακάμπι"

Sportdog Team
"Υπογράφει ο Σκάρπα, ποιοι φεύγουν από τον Ολυμπιακό - Δεν παίζει ο Βρσάλικο, η 11αδα με Μακάμπι"

Μεταγραφικές εξελίξεις αναμένεται να έχουμε το προσεχές διάστημα στο Λιμάνι, με τον Πέδρο Μαρτίνς όμως παράλληλα να δουλεύει την ομάδα του για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.

Την πεποίθηση ότι ο Γουστάβο Σκάρπα είναι δεδομένο ότι θα κλείσει στον Ολυμπιακό εξέφρασε στον αέρα του Over FM o Kώστας Σαμοθράκης. Ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι η μόνη εκκρεμότητα είναι το πότε θα έρθει ο παίκτης αν δηλαδή έρθει τώρα τον Αύγουστο ή τον Γενάρη και μάλιστα είναι ένας ποδοσφαιριστής που ταιριάζει στα θέλω του Πέδρο Μαρτίνς.

Για τους Βρσάλκο και Γκάρι Ροντρίγκες για το αν είναι έτοιμοι επισήμανε ότι θα το παλέψουν αλλά το προβάδισμα στα παιχνίδια με την Μακάμπι για την θέση του δεξιού μπακ το χει ο Άβιλα. Με τον Ισπανό να έχει παίξει παιχνίδια και να έχει βγάλει καλή εικόνα καθώς ο Βρσάλκο έχει μείνει πίσω στην προετοιμασία.

Για το αν γίνεται κουβέντα για τερματοφύλακα και για την περίπτωση του Φράιζελ τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούν οι «Πειραιώτες» ενώ τον συγκεκριμένο πορτιέρο των πρότεινε ο μάνατζερ.

Για τα συμβόλαια από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται τόνισε ότι θέλει να ξεφορτωθεί αυτά των Ονιεκούρου, Σεμέδο και Πέπε με τον τελευταίο να έχει δυο προτάσεις από Ισπανία και μια από Πορτογαλία. Για τον Βρουσάι μάλιστα είπε ότι έχει πρόταση από την Βίλεμ και θα καταλήξει εκεί με την μορφή δανεισμού.

Για τους Ζίνκερνάγκελ και Αμπουμπακάρ Καμαρά ανέφερε ότι ο πρώτος θα αρχίσει να παίρνει μπρος ενώ ο δεύτερος ότι είναι πιθανόν να είναι βασικός στα δυο ματς με την Μακάμπι Χάιφα.

Για το πιθανό βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο στα ματς με την Μακάμπι αποκάλυψε ότι θα είναι αυτό των Παπασταθόπουλου και Μανωλά ενώ τέλος για τον Κρίστινσον αποκάλυψε ότι αν ο Ολυμπιακός πάρει τερματοφύλακα θα αποχωρήσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags