Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν γίνονται αυτά: Το στήσιμο του αιώνα - Σε δύο παιχνίδια μπήκαν μόλις... 187 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-07-06 20:30:00

Δεν γίνονται αυτά: Το στήσιμο του αιώνα - Σε δύο παιχνίδια μπήκαν μόλις... 187 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν γίνονται αυτά: Το στήσιμο του αιώνα - Σε δύο παιχνίδια μπήκαν μόλις... 187 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το περιστατικό δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά του ποδοσφαίρου και, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε σάλο. Οι αρμόδιες αρχές διεξάγουν έρευνες για χειραγώγηση των αναμετρήσεων.

Σε αναβρασμό βρίσκεται το ποδόσφαιρο της Σιέρα Λεόνε, καθώς σε δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα της χώρας σημειώθηκαν συνολικά... 187 γκολ!

Στα δύο ματς-παρωδία, που διεξήχθησαν την ίδια αγωνιστική, η Καχούλα Ρέιντζερς επικράτησε με 95-0 της Λουμπέντου Γιουνάιτεντ, ενώ η Γκαλφ νίκησε τη Κοχίλα Λίμπανον με 91-1.

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο η Ομοσπονδία της χώρας της Δυτικής Αφρικής (SLFA) παρενέβη και διερευνά αξιωματούχους και παίκτες που συμμετείχαν στις δυο αναμετρήσεις. «Σύμφωνα με τους κανόνες της FIFA και της CAF κατά της χειραγώγησης αγώνων ή οτιδήποτε παρόμοιο, η SLFA διατηρεί μηδενική ανοχή. Το εν λόγω θέμα θα διερευνηθεί ενδελεχώς και οποιοσδήποτε κριθεί ένοχος θα αντιμετωπίσει την πλήρη ισχύ του νόμου», ανέφερε στην ανακοίνωση της η SLFA.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags