Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ξαφνικό θέμα με ξένο - Στον "αέρα" το μέλλον του - Αυτό είναι το στιλ του Τόμας
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-07 13:46:00

Ξαφνικό θέμα με ξένο στον ΠΑΟΚ - Στον "αέρα" το μέλλον του - Αυτό είναι το στιλ του Τόμας

Sportdog Team
Ξαφνικό θέμα με ξένο στον ΠΑΟΚ - Στον "αέρα" το μέλλον του - Αυτό είναι το στιλ του Τόμας

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ, όπως και στα νέα δεδομένα στην περίπτωση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο ΠΑΟΚ είναι από τις πιο ενεργές ομάδες ως τώρα στο μεταγραφικό παζάρι. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν προχωρήσει ήδη σε 8 μεταγραφές, ωστόσο υπάρχουν ανοικτά ζητήματα σε όλα τα μέτωπα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, υπάρχει ξαφνικά απόσταση και θέμα με τον Μπίσεσβαρ, παρότι αρχικά τα είχαν βρει για ανανέωση. Την ίδια ώρα, υπάρχει θέμα και με τον Κούρτιτς, αφού υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την Ιταλία και ομάδα που του δίνει μεγάλο συμβόλαιο, ενώ στην όλη υπόθεση μπλέκεται και η Πάρμα αφού ο Σλοβένος είναι δανεικός.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα οικονομικά δεδομένα της επικείμενης πώλησης του Τσόλακ στην Ρέιντζερς και στην διαφαινόμενη απόκτηση του Νάρεϊ από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Μίλησε και για το στιλ παιχνιδιού του Τόμας που έρχεται μετά από μια καλή σεζόν στον ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό του Τσόλακ, όπως και για το φιλικό του «δικέφαλου του βορρά» με την Άλκμααρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags