Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: "Αυτή θα είναι η 11αδα του Ολυμπιακού - Stop Μαρτίνς στις μεταγραφές - Έρχεται πρόταση για τον..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-08 16:02:00

"Αυτή θα είναι η 11αδα του Ολυμπιακού - Stop Μαρτίνς στις μεταγραφές - Έρχεται πρόταση για τον..."

Sportdog Team
"Αυτή θα είναι η 11αδα του Ολυμπιακού - Stop Μαρτίνς στις μεταγραφές - Έρχεται πρόταση για τον..."

Οι... σίγουροι για το αρχικό σχήμα και ο λόγος που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολα οι Πειραιώτες να κάνουν κάποια κίνηση τις επόμενες δύο εβδομάδες.
 

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Σαμοθράκης, μίλησε στον OverFM για τα πλάνα του Μαρτίνς ενόψει του αυριανού φιλικού με την Αλκμάαρ αλλά και τις μεταγραφικές εξελίξεις.

Τα πλάνα του Μαρτίνς 

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο αυριανό (9/7) φιλικό με την Αλκμάαρ θα δείξει τι έχει στο μυαλό του. Στη δυάδα των στόπερ θα χρησιμοποιήσει τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο ενώ δεξιά και αριστερά στην άμυνα θα είναι ο Άβιλα και Ρέαμπτσου αντίστοιχα. Στο κέντρο η παρουσία του Εμβιλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ωστόσο μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί το ποιοι θα είναι οι άλλοι που θα πλαισιώνουν την τριάδα του κέντρου. Επίσης άγνωστο είναι και το ποιος θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης μαζί με τους Ελ Αραμπί και Μασούρα που θα αγωνιστούν στην κορυφή και στα αριστερά της επίθεσης αντίστοιχα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται μεταξύ δύο σχηματισμών, αυτόν του 4-3-3 και του 4-2-3-1. Για τεχνικό διεύθυντη Οι “ερυθρόλευκοι” προς το παρόν δεν θα κάνουν κάποια κίνηση για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή

Τη δεδομένη στιγμή γίνεται έρευνα για τους παίκτες που είναι κατάλληλοι να πλαισιώσουν το ρόστερ. Άλλωστε ο Φρανσουά Μοντεστο μπορει να έφυγε για τη Μόντσα αλλά άφησε πίσω του ένα πλάνο πανό, με βάση το οποίο βαδίζει η ομάδα.

Για τα μεταγραφικά

Όσον αφορά την περίπτωση του Σκάρπα ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Πέραν του Ολυμπιακού τον έχουν πλησιάσει και άλλες ομάδες όπως η Σεβίλλη και η Βαλένθια, ωστόσο παίκτης είναι θετικός στο να έρθει στον Πειραιά.

Επίσης σχετικά σύντομα θα έρθει πολύ καλή πρόταση για τον Σισέ από την Ευρώπη και συγκεκριμένα από Γαλλία και Αγγλία. Ανάλογα με την εξέλιξη της υπόθεσης θα δείξει αν οι «Πειραιώτες» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Βέβαια σε περίπτωση προκύψει κάποια ανάγκη ο Βρσάλικο μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ, καθώς το είχε κάνει και στην Ατλέτικο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τις επόμενες 15 μέρες ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει κάποιες μεταγραφές. Αυτό γιατί, ο Μαρτίνς θέλει πρώτα να περάσουν τα δύο παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα και στην συνέχεια θα μπούνε στην τελική ευθεία για τη συμπλήρωση του ρόστερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags