Facebook Pixel Τάκης Μπαλτάκος: Έβγαλε είδηση ο Μπαλτάκος - "Δεν υπάρχει σύμπνοια για Κλάτενμπεργκ" - Η ατάκα για τους Big-4
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-10 11:02:00

Έβγαλε είδηση ο Μπαλτάκος - "Δεν υπάρχει σύμπνοια για Κλάτενμπεργκ" - Η ατάκα για τους Big-4

Sportdog Team
Έβγαλε είδηση ο Μπαλτάκος - "Δεν υπάρχει σύμπνοια για Κλάτενμπεργκ" - Η ατάκα για τους Big-4

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Τάκης Μπαλτάκος: Μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ σχολίασε τη στάση των big-4 στη Super League για το θέμα της παραμονής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και υποστήριξε ότι η ομοσπονδία αναζητεί κι άλλες λύσεις για τη θέση του αρχιδιαιτητή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Μπαλτάκος:

Για τις αντιδράσεις των ΕΠΣ με αφορμή τους νέους πίνακες διαιτητών: Yπάρχουν δεκάδες σφοδρές αντιδράσεις από τις ενώσεις. Δεν το περίμενα, ήταν κάτι απρόσμενο. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Δεν έχω άποψη... Οι αντιδράσεις των προέδρων των ενώσεων είναι επιθετικότατες κατά της ΚΕΔ και του κ. Κλάτενμπεργκ, αλλά και των Ελλήνων μελών της ΚΕΔ.

Για την επιλογή του προέδρου της ΚΕΔ: Εξετάζουμε λύσεις, δεν απορρίπτουμε κανέναν. Θα κάνουμε συγκρίσεις. Δεν είναι το πρωτάρχικο η διαιτησία σ' ένα ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Μας ενδιαφέρει η διαιτησία σε όλες τις κατηγορίες, στα τοπικά πρωταθλήματα, στη Γ' Εθνική. Πρέπει να παράγονται διαιτητές.

Για την απόφαση της Super League να ταχθεί υπέρ της παραμονής του Κλάτενμπεργκ: Ο πρόεδρος της ΚΕΔ δεν θα πρέπει να κριθεί μόνο σε σχέση με τη Super League 1 αλλά και σε σχέση με τη Super League 2 και για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Άλλωστε και στη Super League δεν υπήρξε σύμπνοια μεταξύ των big-4 για τον Κλάτενμπεργκ. Δεν θέλω να σας πω αν έχω λίστα από τις FIFA/UEFA με ονόματα υποψήφιων αρχιδιαιτητών. Για τα επόμενα ένα-δύο χρόνια θα προευθούμε με ξένο αρχιδιαιτητή. Η άποψη της Super League για τον Κλάτενμπεργκ και την επαγγελματική διαιτησία θα παίξει ρόλο. 

Για τις δικαστικές αποφάσεις που αφορούν τον πρώτο και τον δεύτερο όμιλο της Γ' Εθνικής: Είναι μεγάλο θέμα. Η απόφαση του CAS (σ.σ. για τη Λευκίμμη, την Κοζάνη και το Μακεδονικό) είναι διφορούμενη. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμος ν' απαντήσω για το τι θα πράξουμε. Περιμένω την εισήγηση από τη νομική υπηρεσία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags