Facebook Pixel Μπράντον Τόμας: Φτιάχνει τους ΠΑΟΚτζήδες με το... καλημέρα ο Τόμας - "Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-12 18:32:00

Φτιάχνει τους ΠΑΟΚτζήδες με το... καλημέρα ο Τόμας - "Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

Sportdog Team
Φτιάχνει τους ΠΑΟΚτζήδες με το... καλημέρα ο Τόμας - "Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά έκανε κατά την άφιξή του ο Ισπανός επιθετικός τονίζοντας ότι ήρθε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Μπράντον Τόμας: Τις πρώτες του σκέψεις για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Ισπανός επιθετικός μόλις έφτασε στην Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι έχει ήδη μιλήσει με τον Ζοάν Σάστρε.

«Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και που υπογράφω στον ΠΑΟΚ».

Για το ότι είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής από τη Μαγιόρκα που φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μετά τους Τόνι Γκονζάλες και Σάστρε σημείωσε: «Έχω ήδη μιλήσει με τον Σάστρε, γνωρίζω και τον Τόνι Γκονζάλες, από τότε που ήμουν μικρός στη Μαγιόρκα. Είναι κι εκείνος πολύ χαρούμενος από το πέρασμα του από την ομάδα και το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει και με μένα», είπε ο Μπράντον Τόμας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags