Facebook Pixel Αξιολόγηση παικτών με Έλληνα Τεχνικό: Άρης vs. ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-12 23:26:00

Έλληνας τεχνικός βάζει... φωτιές - "Πιο ποιοτικός ο Άρης - Στοίχημα αλλά καλύτερος ο ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Έλληνας τεχνικός βάζει... φωτιές - "Πιο ποιοτικός ο Άρης - Στοίχημα αλλά καλύτερος ο ΠΑΟΚ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας τεχνικός της Super League όπου και αναφέρθηκε στα πρώτα στοιχεία που έχει δει από τους Κίτρινους και τον Δικέφαλο του Βορρά στην φετινή περίοδο προετοιμασίας.

Δημήτρης Σπανός: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ιωνικού που είχε αποτελέσει και τεχνικό του Άρη, μίλησε για τα όσα είδε από τους «κιτρινόμαυρους» στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Γιώργο Κούτσια που μπαίνει σε πρώτο πλάνο για τους «ασπρόμαυρους».

Αρχικά για την προετοιμασία του Ιωνικού: «Εδώ δεν έχει ζέστη, έχει κρύο γιατί η προετοιμασία κυλάει όμορφα και σωστά μέχρι να ολοκληρωθεί. Εγώ προσωπικά είμαι κατά του εξωτερικού όταν στην Ελλάδα υπάρχουν οι συνθήκες για να γίνει η προετοιμασία εδώ, αλλά στο εξωτερικό υπάρχει η δυνατότητα περισσότερων φιλικών παιχνιδιών».

Για το φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό: «Είδα το φιλικό παιχνίδι με ηρεμία, είδα τον Άρη να είναι διαφορετικός από την Αυστρία, μία άλλη ομάδα και κάτι το οποίο συμβαίνει και στον Ιωνικό, δεν είναι εύκολο και για τον προπονητή να έρχονται οι παίκτες σταδιακά. Βλέπω μία πιο ποιοτική ομάδα».

Για τον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Αλλάζουν κομμάτια της ομάδας που ήταν χρόνια μαζί, θα γίνει καλύτερος ο ΠΑΟΚ αν και είναι ένα στοίχημα γιατί οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν καλύτερα και όλα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα βγάζει ένταση και υγεία. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα ανέβουν επίπεδο αγωνιστικά».

Ενώ για τον Γιώργο Κούτια, υπογράμμισε: «Υπάρχει ένας καλός προπονητής, που ξέρει που θα ξεκινήσει, που θα τελειώσει, ξέρει τον σύλλογο. Υπάρχει ένας παίκτης ο Κούτσιας που είναι μεγάλο ταλέντο, λέτε να μην το ξέρει ο Λουτσέσκου; Έχει κάνει μία αξιολόγηση των παικτών που έχει και σίγουρα δεν θέλει το κακό του συλλόγου. Θα πρέπει και τα παιδιά από μόνα τους να προσπαθούν περισσότερο».

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που μπορεί να είναι καλύτερος από πέρσι, η ΑΕΚ έχει έναν νέο προπονητή και έχει ενισχυθεί στο κέντρο, ενώ ο Ολυμπιακός ξεκινάει σε μία θέση παραπάνω από τους αντιπάλους του, αλλά νομίζω θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα από πέρσι», είπε ο Δημήτρης Σπάνός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags