Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έτσι έρχεται στον ΠΑΟΚ ο Σοτέλδο - Αυτό αποφάσισε η Τίγκρες
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-13 21:55:00

Έτσι έρχεται στον ΠΑΟΚ ο Σοτέλδο - Αυτό αποφάσισε η Τίγκρες

Sportdog Team
Έτσι έρχεται στον ΠΑΟΚ ο Σοτέλδο - Αυτό αποφάσισε η Τίγκρες

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε δημοσιογράφος από την Αργεντινή όπου και μίλησε για τις επαφές του Δικεφάλου του Βορρά με την Τίγκρες ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία για τον Σολτέδο.

Χόρχε Ροζάλες: Για τον Σοτέλδο και τις επαφές της Τίγκρες με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο δημοσιογράφος από την Αργεντινή στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για τον Σολτέδο και τη μεταγραφή του: «Έχει αλλάξει η κατάσταση με την Τίγκρες και τον Σολτέδο. Η Τίγκρες σκέφτεται να θυσιάσει τον παίκτη γιατί υπάρχει κανονισμός για 10 ξένους. Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση αλλά κρούση για δανεισμό με οψιόν αγοράς από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα θέλει να τον πουλήσει αλλά μπορεί να συζητήσει τον δανεισμό του με την προϋπόθεση ότι στο τέλος αυτού η αγορά θα είναι υποχρεωτική».

Για το πόσο κοστολογεί τον παίκτη η Τίγκρες: «Τον είχε αποκτήσει ως ελεύθερο και μέσω μιας ανταλλαγής. Ζητά τρία ή τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει».

Για τη στάση του παίκτη: «Έχει δηλώσει ότι θέλει να παίξει στην Ευρώπη. Δεν καίγεται να πάρει μεταγραφή αλλά η Τίγκρες έχει πρόβλημα με την εξωγηπεδική του ζωή και θέλει να τον πουλήσει. Επίσης, η ομάδα έχει πάρει και έναν Κολομβιανό παίκτη και δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής. Εϊναι μια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να τον φέρει. Πρόκειται για έναν πολύ τεχνίτη παίκτη που μπορεί να δημιουργεί ρήγματα στην άμυνα. Είχε αρχίσει πολύ καλά στην αρχή με την Τιγκρες αλλά στη συνέχεια έχασε τη θέση του», είπε ο Χόρχε Ροζάλες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags