Facebook Pixel Άρης: Έλληνας προπονητής προειδοποιεί για Ζερβίνιο - "Θέλει υπομονή από τον Άρη..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-15 23:31:00

Έλληνας προπονητής προειδοποιεί για Ζερβίνιο - "Θέλει υπομονή από τον Άρη..."

Sportdog Team
Έλληνας προπονητής προειδοποιεί για Ζερβίνιο - "Θέλει υπομονή από τον Άρη..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός Έλληνας τεχνικός όπου αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ιβοριανού επιθετικού και στην υπομονή που χρειάζεται από όλους στους Κίτρινους.

Γιάννης Χατζηνικολάου: Ο γνωστός προπονητής συνάντησε τον Ιταλό βετεράνο άσο, Ματεράτσι και μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα”. Με αφορμή το γεγονός ότι τον Ματεράτσι, τον θυμούνται οι περισσότεροι στην Ελλάδα από την κεφαλιά – κουτουλιά που είχε δεχθεί από τον Ζιντάν πριν από αρκετά χρόνια, ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για το τετ α τετ του με τον σούπερ Ιταλό άσο, ενώ μαζί τους ήταν και ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ο Καραγκούνης έρχεται κάθε χρόνο διακοπές, έχουμε συγγενική σχέση, κάνουμε παρέα. Ήρθε και ο Ματεράτσι στην Ελούντα. Τον ξεναγεί ο Γιώργος, Υπήρξαν φίλοι, έχουν σχέσεις. Τον προσκάλεσε για να κατέβουν και να περάσουν όμορφα.

Δεν έχει να κάνει με την φτώχεια, αλλά με την καλή παρέα. Η παρέα αξίζει και όχι το μέρος. Ο Ματεράτσι είναι πολύ γυμνασμένος, συμμετέχει σε ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ανά τον κόσμο. Κάνει 4 με 5 παιχνίδια τον μήνα.

Πάντως όλοι στον Ματεράτσι αυτό ρωτάνε, για εκείνην την κεφαλιά που είχε δεχθεί από τον Ζιντάν. Εγώ δεν ήθελα να ρωτήσω κάτι περισσότερο. Ο Ματεράτσι έχει έρθει ξανά στην Ελλάδα και την Κρήτη, αγαπάει την Κρήτη. Και εγώ την άλλη εβδομάδα θα ταξιδέψω προς την Θεσσαλονίκη. Η επαφή μου με τον τόπο μου, δεν έχει αλλάξει. Είμαι από την Μεσολακιά Σερρών. Οι ενδείξεις λένε ότι εκεί είναι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Έχω πολύ θετική εικόνα για τον Άρη. Έκανε κινήσεις που δείχνει ότι θέλει να αλλάξει επίπεδο η ομάδα, Γέμισαν οι γραμμές. Αν έρθει ο Ζερβίνιο θα είναι πολύ δυνατή κίνηση. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο γήπεδο. Θέλει πολύ υπομονή. Το πιο βασικό είναι να περάσει την Γκόμελ και να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία. Θα είμαι παρών στο παιχνίδι με την Γκόμελ”, είπε ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags