Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφή έκπληξη στον Ολυμπιακό - Διεθνής Έλληνας ψηλά στη λίστα Μαρτίνς - Πώληση 15 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-15 22:04:00

Μεταγραφή έκπληξη στον Ολυμπιακό - Διεθνής Έλληνας ψηλά στη λίστα Μαρτίνς - Πώληση 15 εκατ.!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεταγραφή έκπληξη στον Ολυμπιακό - Διεθνής Έλληνας ψηλά στη λίστα Μαρτίνς - Πώληση 15 εκατ.!

Η... καραμπόλα εκατομμυρίων και ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο. Οι αλλαγές που μπορεί να φέρει στο Λιμάνια μία μεγάλη πώληση, ο διεθνής άσος που αρέσει στον Πορτογάλο προπονητή και η πρόσφατη συνάντησή τους.

Ολυμπιακός: Με εξαίρεση το... μπλεγμένο ζήτημα του Γκουστάβο Σκάρπα, οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό μοιάζουν να έχουν "παγώσει" το τελευταίο διάστημα, αφού το πιθανότερο είναι πως οι Ερυθρόλευκοι θα προβούν στην επόμενη κίνησή τους μετά τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν σταματήσει τα διάφορα σενάρια, που κάνουν λόγο για επικείμενες προσθήκες όσο και πωλήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού δεν είναι στις προτεραιότητες της ομάδας τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι ενδέχεται να βρεθεί στην... κορυφή ανά πάσα στιγμή. Και αυτό γιατί ο Παπέ Σισέ παρακολουθείται από ουκ ολίγες ομάδες του εξωτερικού.

Σε περίπτωση που οι Πειραιώτες ικανοποιηθούν οικονομικά (ζητούν περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ) για τον περιζήτητο Σενεγαλέζο αμυντικό και τον παραχωρήσουν, τότε θα κληθούν να βγουν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.



Ένας από τους παίκτες που αρέσουν πολύ στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού φέρεται να είναι ο Παντελής Χατζηδιάκος. Ο Έλληνας διεθνής αγωνίζεται στην Άλκμααρ και αποτελεί σταθερά ένας από τους καλύτερους παίκτες της ολλανδικής ομάδας τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα οι μετοχές του έχουν ανέβει αισθητά μέσω της Εθνικής Ελλάδας, στην οποία έχει κερδίσει θέση βασικού, δημιουργώντας εξαιρετικό δίδυμο με τον Ντίνο Μαυροπάνο.

Σύμφωνα με όσα "ψιθυρίζονται" στην πιάτσα των ατζέντηδων, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά τον Χατζηδιάκο και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του, σε περίπτωση αποχώρησης του Σισέ.

Πέραν του οικονομικού (το transfermarkt τον κοστολογεί στα 2.500.000 ευρώ), πρέπει να σημειώσουμε ότι ο διεθνής στόπερ έχει συμβόλαιο με την Άλκμααρ έως το 2024. Σημαντικό ρόλο στο εγχείρημα ενός πιθανού deal θα παίξει και η βούληση του Χατζηδιάκου, δηλαδή το ελληνικό Πρωτάθλημα καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Άλλωστε το προηγούμενο διάστημα ο 25χρονος αμυντικός βρέθηκε ψηλά στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αλλά δεν "ψήθηκε" στην προοπτική να αφήσει την Eredivisie για τη Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στέλνουν" Φορτούνη σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Ανατροπή στην ΑΕΚ, φέρνει 4ο χαφ και τρία στόπερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags