Facebook Pixel Ζερβίνιο: Τρελαίνει τους οπαδούς του Άρη ο Ζερβίνιο - Ατάκες για τίτλους, κόσμο και το... κονέ Μπακασέτα
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-16 21:08:00

Τρελαίνει τους οπαδούς του Άρη ο Ζερβίνιο - Ατάκες για τίτλους, κόσμο και το... κονέ Μπακασέτα

Sportdog Team
Τρελαίνει τους οπαδούς του Άρη ο Ζερβίνιο - Ατάκες για τίτλους, κόσμο και το... κονέ Μπακασέτα

Τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης των Κίτρινων και επίσημα έκανε ο Ιβοριανός επιθετικός στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ όπου ανέφερε πως έρχεται στην ομάδα για τίτλους.

Ζερβίνιο: Για τις πληροφορίες που πήρε από τον Τάσο Μπακασέτα, τον κόσμο του Άρη, αλλά και για το ότι θέλει να κατακτήσει με τους Κίτρινους έναν τίτλο αναφέρθηκε στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της ομάδας ο Ιβοριανός άσος, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Έχω πάρει τις καλύτερες πληροφορίες για τον Άρη και όταν μίλησα με τον κ. Καρυπίδη όλα μετά έγιναν πιο εύκολα. Μου ανέλυσε το πρότζεκτ, μου άρεσε και έτσι είμαι πλέον παίκτης του Άρη.

Μίλησα και με τον Μπακασέτα με τον οποίο ήμασταν πέρυσι συμπαίκτες στην Τουρκία. Μου είπε τα καλύτερα για τον Άρη και πόσο τρελοί είναι οι οπαδοί του. Το ίδιο μου είπαν και ο Ντουκουρέ με τον Νταμπό που είναι φίλοι μου.

Χαίρομαι επίσης που στον Άρη θα συναντήσω ξανά τον Ιτούρμπε. Παίξαμε μαζί ένα χρόνο στην Ρόμα και κάναμε σπουδαία πράγματα. Εύχομαι το ίδιο να επαναλάβουμε και εδώ.

Στους οπαδούς του Άρη έχω να πω το εξής: Νιώθω καλά μετά τον τραυματισμό που είχα πέρυσι. Έχω μεγάλη δίψα να συνδέσω το όνομά μου μ’ έναν τίτλο για το κλαμπ. Όλοι μαζί να κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε
», ανέφερε ο Ζερβίνιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags