Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλο το πρόβλημα στον ΠΑΟ - Δεν.. αντέχει ο Παλάσιος - "Σκάει" άμεσα μεταγραφή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-19 13:43:00

Μεγάλο το πρόβλημα στον ΠΑΟ - Δεν.. αντέχει ο Παλάσιος - "Σκάει" άμεσα μεταγραφή!

Μεγάλο το πρόβλημα στον ΠΑΟ - Δεν.. αντέχει ο Παλάσιος - "Σκάει" άμεσα μεταγραφή!

Οι τέσσερις παίκτες που λείπουν από το Τριφύλλι, η ανάγκη για ποιοτική ενίσχυση και ο χρόνος που πιέζει λόγω των αναμετρήσεων με τη Σλάβια στην Ευρώπη.

Εάν φάνηκε ένα αρνητικό στοιχείο στα φιλικά του Παναθηναϊκού επί Αυστριακού εδάφους αυτό ήταν αδιαμφισβήτητα η έλλειψη ποιοτικών λύσεων σε όλη τη διάρκεια των αγώνων στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Εξάλλου, δεν είναι κοινό μυστικό πως αυτή τη στιγμή οι πράσινοι ουσιαστικά διαθέτουν μόνο 2 εξτρέμ και 2 επιθετικούς, ενώ θα έπρεπε να έχουν τουλάχιστον 6 παίκτες, αθροιστικά, για τις συγκεκριμένες θέσεις. 

Το συγκεκριμένο κενό φάνηκε και στο φιλικό με την Λεβερκούζεν, κόντρα στην οποία το Τριφύλλι τα έκανε όλα εξαιρετικά με εξαίρεση την τελική φάση, όπου του έλειψε. Μη ξεχνάμε πως ήδη έχουν αποχωρήσει από τις συγκεκριμένες θέσεις παίκτες όπως είναι ο Βιτάλ, ο Χατζηγιοβάνης και ο Μακέντα. Η ουσία είναι ότι στο Τριφύλλι χαμογελούν για το κομμάτι της άμυνας, ωστόσο στην επίθεση υπάρχει έλλειψη ποιότητας και ποσότητας λόγω και των παικτών που έχουν φύγει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου πως η φετινή χρονιά για τον Παναθηναϊκό θα μπορεί να έχει και ευρωπαϊκούς αγώνες το χειμώνα, εάν μπει στους ομίλους του Conference.

Οπότε θα υπάρχουν έξτρα αγώνες που θα είναι ακόμη πιο απαιτητικοί και θα μπορεί π.χ ο Παλάσιος να παίξει σε όλα τα ματς, όπως έκανε την περσινή χρονιά (με εξαίρεση το αδιάφορο ματς με τον ΠΑΟΚ, πριν τον τελικό).

Για όλους αυτούς τους λόγους που αναφέραμε στον Παναθηναϊκό δουλεύουν πυρετωδώς την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και αναμένεται να έχουμε σύντομα ανακοινώσεις για τουλάχιστον μια μεταγραφική προσθήκη, μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι το σύνολο του Γιοβάνοβιτς θα το δώσει στις 4 Αυγούστου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags